2777
2789
عنوان

انرژی زنانه کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 115 پست
اوهوم موافقم چه خوب که نظرت فرق کرده اینا همه چیو تو استقلال مالی میبینن

اگه منظورت از اینا منم باید بگم حرف دهنم نزار گناهه

اسقلال استقلاله یعنی از پس خودش بر میاد تنهایی

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

درسته... اما کلا دسته بندیت همه خانما رو شامل نمیشه...من کلی خانم تحصیل کرده خانه دار میشناسم که توی ...

شاغل تعریفش مشخصه 

خونه دار هم همینطور

خونه دار بدون پس انداز و درامد فاجعه ست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مگه همه شاغلا شغلشون درجه یک هست. والا بعضی خانما از سر اجبار کارایی میکنن که زن خاندار اون کار ...

داریم راجع به درس خوندهدعای با شغل درجه یک حرف میزنیم 

از وسط بحث دونفر دیگه وارد شدن این سوتفاهمارو داره برات دیگه 

داریم راجع به درس خوندهدعای با شغل درجه یک حرف میزنیم از وسط بحث دونفر دیگه وارد شدن این سوتفاهمارو ...

من راجب تاپیکت نظر دادن نه حرفاتون با شخص ثالث. در کل اینقدر عصبی نباش. عصبی بودن چه شاغل باشی چه خاندار نشون میده انرژی زنانت خیلی پایینه

الان با مامانم حرف میزدم اتفاقا صحبت همین بود … من پدرم کارمند بانک و مادرم دبیر بود …دوتایی باهم زن ...

درست و‌غلط رو خود اون ادم برای خودش تشخیص میده 

صلاح کار خویشخسروان دانند

من برعکس مادر شمام 

از سن پایین در کنار درس کار کردم و مستقل شدم و با ۲۵ سال سابقه بازنشسته شدم و الان در استانه ۴۵ سالگی دارم ازدواج میکنم و یه کوچولو فعالیت کاری خفیف در کنارش دارم

من راجب تاپیکت نظر دادن نه حرفاتون با شخص ثالث. در کل اینقدر عصبی نباش. عصبی بودن چه شاغل باشی چه خا ...

عصبیانیت از  خودته موقع قرایت این لغات وگرنه من جلوت نیستم تو داری اب قلب خودتو مبخوری

درست و‌غلط رو خود اون ادم برای خودش تشخیص میده صلاح کار خویشخسروان دانندمن برعکس مادر شمام از سن پای ...

دقیقا، درست میگین ، هرکس ممکنه سبک زندکی مورد علاقه ش متفاوت باشه مهم اینه خودش احساس رضایت داشته باشه و احساس خشم نکنه  … امیدوارم شما هم ازین دغدغه فکری اسوده بشین  

دقیقا، درست میگین ، هرکس ممکنه سبک زندکی مورد علاقه ش متفاوت باشه مهم اینه خودش احساس رضایت داشته با ...

راستش اصلا دغدغه ندارم جز جهالت اونا که تاپیک میزن از سر حسادت و کمبود به شاغلا میپرن بیهوده

دقیقا موافقممامانت از درآمد و شغلش راضی بود؟ اینکه درآمدش کمتره به نسبت مثلاً پزشک اما شغلش مزایا و ...

ببین شغل مادرم واقعا اذیت کننده نبود ولی مادرم تو این سن حسرت زنای خونه دارو میخوره… البته خونه دارهای خوشبخت که همسر با اخلاق و ثروتمند دارن… خودش نمیگه ولی من میفهمم منظورش زن دایی و خاله م هستن که همسر یکیشون پزشک و اون یکی تاجر هست…احتمالا وقتی اونها رو میبینه که اشپز و کمکی دارن و امکانات عالی و پس اندازه سرمایه خوب  ‌دچار مقایسه میشه…