2777
2789
عنوان

انرژی زنانه کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 115 پست
کلا دسته بندیت صفرو صدی بود. شما فقد دونفر از همسایهات رو مقایسه کردی. ندیدی زنان خوانداری که با انر ...

با ادباشونم خسرت زن مستقل رو دارن برام سواله چرا ؟!

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم واقعا کلا تعریفات اشتباه بود

دقیقا ،،اگه الان دخترا یا زنا برن بیرون کار کنن اینقد حاشیه دارن تعریف اشتباهه معلم یا پرستار که حنجره نداره و ناراحتی اعصاب دارن    

چون تعریف اشتباهی از استقلال دارن

دقیقا... درک درستی از استقلال ندارن و فقط انگار همه چیز استقلال مالیه... نگگاهشون یک بعدیه. درک درستی از موقعیت و جایگاه خانواده و خودشونو و مردا ندارن. نگاه فمینیستی و جهت دار دارن...من خودم قدیما یه فمینیست دو اتشه ضد مرد و مرد ستیز بودم... اما کم کم که بزرگتر شدم عاقلتر شدم فهمیدم چقدر قبلن نگاهم تک بعدی و ناقص بوده. بعد این جوجه فمینیستا میان برا من تز میدن😁

خب برعکسش هم هست. خیلی زنانشاعل هم هستن حسرتزنان خاندار رو میخورن. کلا ادمیزاد کارش حسرته.

شاغل میتونه خانه دار بشه ولی خونه داری که صاحب بچه و سنش مثلا ۲۸ راحت نیست پاشه بره کنکور و شغل درجه یک

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

خب پس پس انداز داری و برای روز مبادا توانشو داری و درمونده نمیشی

درسته... اما کلا دسته بندیت همه خانما رو شامل نمیشه...من کلی خانم تحصیل کرده خانه دار میشناسم که توی خونه کار می کنن و از هنرشون درامد دارن. کنارش بسیار زندگی ارومی دارن و‌سرگرم تربیت بچه هستن. خانمای شاغل میشناسم زندگیشون پر از تنش و جنگ و دعوا ،به دادگاه و سکایت و طلاق رسیدن که اتفاقا باعثش همون بیرون خونه شاغل بودنشون .بوده

شاغل میتونه خانه دار بشه ولی خونه داری که صاحب بچه و سنش مثلا ۲۸ راحت نیست پاشه بره کنکور و شغل درجه ...

حالا مگه همه شاغلا شغلشون درجه یک هست. والا بعضی خانما از سر اجبار کارایی میکنن که زن خاندار اون کارو برای خانوادش نمیکنه. دید محدود اینقدر قضاوت رو راحت میکنه. در کل زنانشاغل هم به راحتی نمیتونن کارشون رو رها کنن چون اکثرا مخارجی دارن که باید تامین بشه. 

الان با مامانم حرف میزدم اتفاقا صحبت همین بود … 

من پدرم کارمند بانک و مادرم دبیر بود …دوتایی باهم زندگی رو ساختن و عملا مامانم همون مورد اول هستش که نوشتین… امسال مامانم بازنشیت میشه …امروز صبح گفت بعد سالها بالاخره مدل مورد علاقه م زندگی میکنم … من تعجب کردم چون فکر میکردم راضیه ! ولی مامانم گفتن خیلی سال پیش فهمیده زندکی رو زنایی بردن که شوهرشون کنار اخلاق خوبش ثروتمندم عست… زنایی که صبحا تا هروقت بخوان میخوابن و با خیال راحت تو خونه کنار بچه هاشونن از طرفی حسابشونم پره پوله… نمی دونم کدومش درسته چون به فاکتورهای زیادی بستگی داره… مهم اینه ادم تو دلش ای کاشی نباشه…

الان با مامانم حرف میزدم اتفاقا صحبت همین بود … من پدرم کارمند بانک و مادرم دبیر بود …دوتایی باهم زن ...

دقیقا موافقم

مامانت از درآمد و شغلش راضی بود؟ اینکه درآمدش کمتره به نسبت مثلاً پزشک اما شغلش مزایا و تعطیلی خودشو داره و سختی به شدت نیست برای انتخاب رشتم می‌پرسم