2777
2789

اون روز رفته بودم خونه دوستم اتاقش اصلا جا نبود برای نشستن انقد شلخته و نامرتب بود ازش پرسیدم با این وضع میتونی درس بخونی؟ گفت اره تاثیری رو درس خوندنم نداره

اونوقت من اگه خونه تمیز نباشه حتی نمازم نمیخونم 😐

درس ک هیچی

ولی مشکل اینجاست خونمون کوچیکه و جا برا وسایل نیست همشم داداشم میاد اتاقو بهم میریزه ینی اصلا امکان نداره این مشکل درست بشه مگ اینکه خونمون و عوض کنیم

شما راهکاری ندارید؟ 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

یک سری اثاث های زیادی که قابل استفاده نیستن 

بریزید بره 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

ب داداشت تذکر بده موقع درس خوندنت کم بیاد اتاق خونه ی ما ام کوچیکه زود نا مرتب میشه ولی چاره ای نیس یا اگه میتونی برو کتابخونه اگه تهرانی کتابخونه ی پارک شهر خوبه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سری اثاث های زیادی که قابل استفاده نیستن بریزید بره

ریختیم ولی بازم.. داداشم کتاباش و وسایلش همیشه وسط خونه ست چیزیم بگم دعوا راه میندازه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

اثاث خورده ریز خونه رو خیلی شلوغ و نامنظم نشون میده سعی کنید خلوت کنید و روی کابینت ها و کمدها چیزی نباشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

درآور بخر . یا کمدهای معمولی قابل جابه جایی . 

منم شلوغی و شلختگی و ... تو درس خوندنم اثر بد نداشت احساس آرامش میکردم وسط به هم ریختگی و شلوغی ها 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم حد وسط بهتره نه کار دوستتون خوبه نه وسواس زیاد شما 

فک کنم تاپیک مینی مالیست شدن اون بهت بتونه کمک کنه و دعا کن ان شاءالله خدا یه خونه ی بزرگ و جادار قسمتتون بکنه و برادرت هم عاقل بشه