2777
2789

اون روز رفته بودم خونه دوستم اتاقش اصلا جا نبود برای نشستن انقد شلخته و نامرتب بود ازش پرسیدم با این وضع میتونی درس بخونی؟ گفت اره تاثیری رو درس خوندنم نداره

اونوقت من اگه خونه تمیز نباشه حتی نمازم نمیخونم 😐

درس ک هیچی

ولی مشکل اینجاست خونمون کوچیکه و جا برا وسایل نیست همشم داداشم میاد اتاقو بهم میریزه ینی اصلا امکان نداره این مشکل درست بشه مگ اینکه خونمون و عوض کنیم

شما راهکاری ندارید؟ 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

یک سری اثاث های زیادی که قابل استفاده نیستن 

بریزید بره 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

ب داداشت تذکر بده موقع درس خوندنت کم بیاد اتاق خونه ی ما ام کوچیکه زود نا مرتب میشه ولی چاره ای نیس یا اگه میتونی برو کتابخونه اگه تهرانی کتابخونه ی پارک شهر خوبه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سری اثاث های زیادی که قابل استفاده نیستن بریزید بره

ریختیم ولی بازم.. داداشم کتاباش و وسایلش همیشه وسط خونه ست چیزیم بگم دعوا راه میندازه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

اثاث خورده ریز خونه رو خیلی شلوغ و نامنظم نشون میده سعی کنید خلوت کنید و روی کابینت ها و کمدها چیزی نباشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

درآور بخر . یا کمدهای معمولی قابل جابه جایی . 

منم شلوغی و شلختگی و ... تو درس خوندنم اثر بد نداشت احساس آرامش میکردم وسط به هم ریختگی و شلوغی ها 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم حد وسط بهتره نه کار دوستتون خوبه نه وسواس زیاد شما 

فک کنم تاپیک مینی مالیست شدن اون بهت بتونه کمک کنه و دعا کن ان شاءالله خدا یه خونه ی بزرگ و جادار قسمتتون بکنه و برادرت هم عاقل بشه