2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به پوستت داره و اگر مناسب پوستت باشه بله 

من قبلا روتین پوستی داشتم خیلی رسیدگی میکردم پوستم خوب شده بود جوش میزدم روتین انجام میدادم فرداش محو میشد ولی چند سالیه دیگه ول کردم صورتم پره جوش شده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره من خیلی تاثیر داشته برام.شانسی هم هست مثلا بعضی برندا که رضایت بالایی هم داره ممکنه به پوست تو نسازه.باید بدونی واجبات چیاس ترتیبش چجوریه‌.به چیا حساسیت داری.مثلا بعضیا با سرم ویتامین سی جوش میزنن

اوه اوهکلیه مو باید بفروشم پسنخواستم پوست خوب😂

متاسفانه گرونه.من از خیلی چیزا میزنم واسه پوستم.

مارک کوزارکس استفاده میکنم

بزرگترین کاری که در حق پوستت میکنی زدن ضدآفتابه مداومه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

پوستم نه چربه نه خشکسرمی میشناسی که خوب باشه واسه این نوع پوست

اگه بری دکتر پوست اون بهتر میتونه نوع پوستت و روتین پوستی مناسبت و بگه.اگه نمیتونی بری دکتر و مطمئنی پوستت نرماله از برندای ایرانی شروع کن که قیمت مناسبن یهو‌نرو شوینده میلیونی بگیر .نئودرم.ویتالایر.ژنو.سینره.خوبن و قیمت مناسب مثلا .از شوینده و مرطوب کننده و ضدافتاب که واجبن شروع کن تا چیزای دیگه مثل سرم ها.دورچشم.ماسک.اسکراب.کرم شب و...