2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

183 بازدید | 26 پست

من با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم

همسرم تک فرزنده،ما طبقه بالاییم مادرشوهرمینا پایین.

شوهرم انتظار داره من هر چی میپزم به مامانشینام بدم.

منم اکثر مواقع همین کارو میکنم علی رغم میل خودم.

چون حس بدی میگیرم اینکه هر موقع آشپزی کنم باید اونارم حساب کنم.در حالی که من باردارم و مادرشوهرمم جوونه ۴۸سالشه نه بچه داره نه کار کلا خونه بیکاره.

بعد امروز برای ناهار یکم ابگوشت گذاشته بودم یکم از آب آبگوشت برای پدرم گذاشتم کنار چون همه دندوناشو کشیده نه میتونه حرف بزنه نه غذا بخوره و هزینه درمان فلا نداره.

از دلم رد شد یکم براش بفرستم چون آبگوشت میتونه بخوره

سر سفره شوهرم گفت کاش یکم آبش بیشتر بود من چیزی نگفتم.دوباره گفت منم غذای بابامو گذاشنم جلوش گفتم یکم ازین بریز بخور

گفت این چیه گفتم برای بابام نگه داشتم یکم هیچی نمیتونه بخوره.

پاشد قهر کرد غذاشو نصفه ول کرد که بابات مهمه یا من.

درحالی که بقران اولین باره همچین کاری میکنم اونم میگم چون دلم میسوخت برای بابام گفتم باز ازین میتونه بخوره بفرستم.

منم تصمیم گرفتم ازین به بعد هر چی پختم حتی اگه بوش کل ساختمونو برداره یه پیاله هم به مامان باباش ندم.

درسته اون میخره ولی منم دارم زحمت میکشم ینی حق ندارم یه کاسه آب ابکوشت برای پدرم نکه دارم.

خیلی ناراحت شدم واقعا ازش منم ازین ب بعد با پدر مادرش جوری رفتار میکنم که اون با پدر مادر من

همیشه و در همه جا حق با توعع

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بارداری عوض اینکه مامانش برات غذا بفرسته تومیفرستی؟ 

ابگوشت میریختی سرش گشنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

حق با توعه به نظرم ولی کاش قبلش میگفتی یکم برای پدرم برداشتم

کلا بدونه من چیزی برای پدر مادرم نگه داشتم ناراحت میشه در حالی که هر چی بپزم و درست کنم سهم پدر مادر خودش محفوظه.

چرا حق داری . منم در شرایط مشابه تو هستم ولی هرچیزی تعادل لازم داره . الان پدرت بیشتر نیاز به اون غذا داشت . حالا یه وقتی مریضن شرایط خاصه حرف جداست ولی وقتی شرایط نرماله دلیل نداره تو مرتب برای اونا هم بپزی . هر چند توی این چیزا فقط شوهره مقصر نیست مادرش اگر بخواد محترمانه میتونه مدیریت کنه بین شما هم دعوا نشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو بارداری عوض اینکه مامانش برات غذا بفرسته تومیفرستی؟ ابگوشت میریختی سرش گشنه

والا مامانش جوری خودشو زده به تنبلی فقط به سرو رو و لباسش میرسه غذا مذا نمیپزه من باید جورشو بکشم

برعکسه؟بقیه معمولا برا زن باردار غذا میفرستن😑خیلی رو دادی دیگه از اینکارا نکن.برا خودتونم همیشه درست نکن حتی بگو‌ حالم بد میشه یا از بیرون بگیره یا بره پیش مامان جونش.

چرا حق داری . منم در شرایط مشابه تو هستم ولی هرچیزی تعادل لازم داره . الان پدرت بیشتر نیاز به اون غذ ...

بله درسته واقعا اولین باره میخواستم چیزی بفرستم برای پدر مادرم که اینکارو کرد خیلی دلم شکست دیگه منم با پدر مادرش مثل خودش رفتار میکنم ببینم خوشش میاد

اخی بدبخت پدرت خداکمکش کنه هیچ وقت محتاج کسی نباشه... اصلا وظیفت نیس برای ننش غذایی بدی تو اصلا دلسو ...

دیگه دلسوزی نمیکنم وقتی مامانش سرحال و بیکاره میتونه غذا درست کنه حتی بمنم بده که باردارم من چرا خودمو اذیت کنم

منم اندازه خودمون میپزم دیگه یه پیاله هم پایین غذا نمیدم