2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
کلا بدونه من چیزی برای پدر مادرم نگه داشتم ناراحت میشه در حالی که هر چی بپزم و درست کنم سهم پدر مادر ...

شعور یه چیز ذاتیه متاسفانه بعضیا ازش بی بهره ان

حالا مثلا چی میشه یبارم تو به پدرومادر خودت فکر کنی🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه دلسوزی نمیکنم وقتی مامانش سرحال و بیکاره میتونه غذا درست کنه حتی بمنم بده که باردارم من چرا خود ...

اره بهترین کار... اون ننش هم اون پایین میخوره باورکن کلی هم ایراد میگیره از غذات هه. خوبی زیادی کنی اخرشم میشه وظیفه و کسی هم قدردان نیس 

یعنی اونقدر برای بابات برداشتی که غذای شوهرت کم شده؟؟

ن بخدا یه کاسه برای شوهرم

یه کاسه هم برای پدرم گذاشته بودم کنار بعد جالبه که شوهرم میگفت من اخه گشنم نیست ناهار نمیخورم که گفتم من گشنمه بیا سر سفره تنهایی نمیتونم غذا بخورم.

گشنگش نبود دردش این بود ک من برای بابام غذا نگه داشتم قهر کرد

چه ادم بی‌شعور و نفهمی

اگر مواد غذایی رو اون تامین می‌کنه توهم زحمت پختش رو می‌کشی

اگر تو کار خودت رو نداری چون به عنوان خانه‌دار داری زحمت می‌کشی و پول اون پول تو هم هست

مگه آشپز خونه‌ش هستی که اگر چیزی پختی حق تصمیم گرفتن واسش رو نداشته باشی؟ باز بپز و بده به خانوادت و دیگه هم چیزی به خانواده‌ی اون نده. 

ترجیحا تا هر زمان دلت خواست هم غذا فقط به اندازه‌ی خودت بپز و بخور

اونم زن باردار که اصلا نباید کار بکنه

ن بخدا یه کاسه برای شوهرمیه کاسه هم برای پدرم گذاشته بودم کنار بعد جالبه که شوهرم میگفت من اخه گشنم ...

دیگه نتونستم اینو نگم ولی خاک بر سرش 

معرفتت از اون بیشتر بود

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

دیگه دلسوزی نمیکنم وقتی مامانش سرحال و بیکاره میتونه غذا درست کنه حتی بمنم بده که باردارم من چرا خود ...

اندازه خودت بپز( یا بگو برات غذا بگیره و هیچ کاری نکن) برای شوهرت هم چیزی درست نکن بگو بوی غذا حالت تهوع میده بهم

ببینه مامانش تا چند وعده غذا میذاره جلوش تو این شرایط

چه ادم بی‌شعور و نفهمیاگر مواد غذایی رو اون تامین می‌کنه توهم زحمت پختش رو می‌کشیاگر تو کار خودت رو ...

واقعا خیلی بیشعور و لوسه خیلی ناراختم کرد

پاشد قهر کرد رفت از سر سفره گفتم باشه حالا بیا من گشنمه زهرمارم نکن گفت به جهنم که زهرمارت میشه.فکن باردارم و منتظر اقا بودم که ناهار بخوریم

منم غذامو نصفه گذاشتم پاشدم.

غذارم به بابام نمیدم میریزم دور ولی منبعد یک لیوان آب هم به مامان بایاش نمیدم اندازه دو نفر غذا میپزم

اندازه خودت بپز( یا بگو برات غذا بگیره و هیچ کاری نکن) برای شوهرت هم چیزی درست نکن بگو بوی غذا حالت ...

همین کارو میکنم

واقعا بجای اینکه باردارم بمن برسن من دارم بهشون میرسم ننشم فقط داره با سروروش و لباس مباساش ور میره

واقعا خیلی بیشعور و لوسه خیلی ناراختم کردپاشد قهر کرد رفت از سر سفره گفتم باشه حالا بیا من گشنمه زهر ...

غذا رو به بابات بده عزیزم چرا بریزی دور اخه

پدرت از بچگی زحمت کشیده برای شما خرج کرده مگه چیه شما به عنوان دخترش گاهی براش غذا بفرستی؟

و خودت رو هم ناراحت نکن مردا احمق و کودن و لوسن درصد زیادیشون

ایشون هم پررو شده 

کار خونه کمتر بکن غذا یکی درمیون بپز مابقی بگو حالت تهوع گرفتم چیزی هم به خانوادش نده و خودت رو اذیت نکن دیگه

اگر اون احوال و روان تو براش مهم نیست توهم اهمیتی بهش نمیدی 

تقصیر خودته که از اول پرروشون کردی اخه تو چرا باید غذا بپزی واسه اونا مگه اشپزشونی اینکارت از اول اشتباه بود الانم دیگه کوتاه نیا دیگه واسه اونا درست نکن حالا که شوهرتم قدر کاری که واسه پدر مادرش کردی نمیدونه