2777
2789
عنوان

تو تربیت بچه هاتون سخت گیری کنید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حدی موافقم

ولی یک اشکالی که در گفته‌اتون وجود داره اینه که رفتن کلاس موسیقی و... مانعی برای کلاس رزمی رفتن نیست و هردو می‌تونن در کنار هم باشن

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

برادر و شوهر که دور از جون حیوان وحشی نیستن که🥲🤣

زورگیر و سارق هم معمولا چاقو دارن تو کاری نمیتونی بکنی

ولی آره در کل خوبه این کلاسا 

اما نبودنشون نشانه ضعف نیست واقعا

الان یه مرد به یه زن توی خیابون حمله کنه هر کاری هم کنیم مرد قوی تره

وسط جنگل زندگی میکنیم یا باید بزنیم یا کتک بخوریم ؟تو جامعه متمدن مگه زندگی نمیکنیم ؟مگه اون قدیم نب ...

واقعا نمیفهمم چرا زیر این تاپیک انقد برعکس شده

متاسفانه انقد تربیت و فرهنگ غالب کشور داغون شده که باید با چنگ و دندون از خودت دفاع کنی

الان یهو چنتا اراذل و اوباش جلو بچه رو بگیرن باید بگی اینا باید تربیت میشدن ؟

متاسفانه حقیقت اینطوریه و درست کردن فرهنگ طول میکشه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خیلی وقتا حتی اگه ورزش رزمی بلد باشی ممکنه نتونی از خودت مراقبت کنی جامعه نا امن شده کلا

باز بهتر از هیچیه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

یه سرچ راجع به روح الله داداشی بزن آدن باید درگیرنشه وگرنه هیکل وفنون رزمی چاره نیست

میدونم 

پس وایسین کتکتون بزنن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

برادر و شوهر که دور از جون حیوان وحشی نیستن که🥲🤣زورگیر و سارق هم معمولا چاقو دارن تو کاری نمیتونی ...

نه

شما اگر در حد حرفه‌ای جودو بلد باشی و طرف مسلح نباشه، حتی اگر مرد باشه و ۱۰ برابر شما هم هیکلی‌تر باشه می‌تونی از پسش بربیای

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

تربیت یعنی هرکیو دیدی بزنیش

کلاسای رزمی به ادم ناخودآگاه اعتماد به نفس میده

باعث میشه فکر نکنی ضعیفی و تو خیلی از مسائل زندگی دل و جرات داشته باشی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

برادر و شوهر که دور از جون حیوان وحشی نیستن که🥲🤣زورگیر و سارق هم معمولا چاقو دارن تو کاری نمیتونی ...

کی گفته مرد قوی تره 

از بچگی کردن تو گوشمون که مرد قویه زن ضعیفه

زن کلا آناتومیه بدنش نسبت به مرد ضعیف تره 

یعنی هرچی کلاسم بری لاغر مردنی ترین مرد جهانم ی هل ساده بده اورژانسی شدی🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥