مرواریدبنفش۲ مدیر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 عنوان قلق شوهرتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 68 پست وقتی میخواین سر یه موضوعی که اصلا قبول نمیکنه مخشو بزنین باید چیکار کرد؟😁 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1404/09/12 | 14:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33322 شوارم این جور مواقع بزور جلو خودشو میگیره و اصلا اهل گرو کشی نیس خیلی خوبه اتفاقاگاهی شرایطش نیس ولی بخاطر خواسته ام مجبورم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 یه قلق پنهان داره که کارتو سخت میکنهیه سریاقلق ها عمومی ان مثل شکم رابطه احترام گذاشتنولی بعضیا قلق ... بعد ۱۱ سال نفهمیدم والا .ینی من خنگم؟ هر چی رو بگی تست کردردم 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
دخترگاوچران عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1755 چقد خوب شوهرم موقع های دیگه خوبه ولی وقتی نخواد کاری رو انجام بده من رگمو هم بزنم بی تفاوت نگام میکن ... من همسرم ادم کم حرفیه .من خودم پر انرژیم کیک خونگی میزارم ترشی مربا کارای خونه واینا .بخاطر همین وقتی سکوت کنم اون حالش بد میشه.
شادلی1356 عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1895 بالاخره یکی پسدا شد درکم کنه .واقعا منم نمیدونم چیکار کنم.اگه قهر کنم قهر میکنه .اگه رابطه انجام ندم ... حالا چی می خوای؟ یک نمونه بگو
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 باورت میشه تاحالا پیش نیومده رو یه چیزی خیلی سرسخت باشهولی بابام چرا اولش غذای خوب بود بعدش اینکه بر ... قدر بدون 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 اسی شوهرت متولد چه ماهیه؟ اسفند 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 راهی داره محبت نوازش قربون صدقه نه بخدددا😪 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 خیلی خوبه اتفاقاگاهی شرایطش نیس ولی بخاطر خواسته ام مجبورم منن بخاطر خواسته ام حاظرم خط قرمزامو تو رابطه رد کنم ولی اصلا قبول نمیکنه 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 16801 خوشبحالت .از اول اینجوری بود؟راستشو بگو ذکری وردی چیزی نمیخونی؟😁 نه والا اهل این چیزا نیستم😁یه ضعف خاصی رو من داره شل میشه فورا
دختربلورین عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5288 بالاخره یکی پسدا شد درکم کنه .واقعا منم نمیدونم چیکار کنم.اگه قهر کنم قهر میکنه .اگه رابطه انجام ندم ... لعنتی ها. گاهی بهش میگم تو را حتی مامانت هم نخواست و نتونست تحمل کنه بست به ریش من
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 حالا چی می خوای؟ یک نمونه بگو اهل مهمونی نیس اصلا .نه روز مادر پدر شب یلدا یا هر مناسبت دیگه ای نمیریم خونه پدرم .😔خانواده منم بشدت اجتماعی .گیر کردم بین اینا بخدددا 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 لعنتی ها. گاهی بهش میگم تو را حتی مامانت هم نخواست و نتونست تحمل کنه بست به ریش من من خیلی ازش راضیم ها .ینی تو این مورد فقط ازش ناراحتم بقیه موردا مرد زندگیه واقعا ایده آل ترینه برام .اما بازم سر این موضوع ناراحت میشم تو دلم خانوادش رو فحش میدم دلم خنک میشه 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 نه والا اهل این چیزا نیستم😁یه ضعف خاصی رو من داره شل میشه فورا ایشان...عشقتون ابدی 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7990 من همسرم ادم کم حرفیه .من خودم پر انرژیم کیک خونگی میزارم ترشی مربا کارای خونه واینا .بخاطر همین وقت ... شوهر منم آدم درونگرایی ه واسه همین منم درونگرا باشم براش فرقی نددداررره 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰