2777
2789
عنوان

قلق شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 68 پست

قلق اکثر مرد ها همون رابطه س

ولی اگر کاری رو نخان انجام بدن دیگه اونم جواب نمیده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا پیش نیومده چیزی اصلا قبول نکنه ولی کلا یکم ناز کنی سریع اوکی میشه خودش هم همیشه میگه می‌دونی نقطه ضعف منو سریع خرم می‌کنی 😃

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من هیچی سکوت میکنم میرم تو لاک خودم اون سریع کاری که میخام انجام میده

چقد خوب شوهرم موقع های دیگه خوبه ولی وقتی نخواد کاری رو انجام بده من رگمو هم بزنم بی تفاوت نگام میکنه فقط

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

رابطه جنسیحتی خودشم میگه

شوارم این جور مواقع بزور جلو خودشو میگیره و اصلا اهل گرو کشی نیس

وآسه امضات صلوات فرستادم. انشاءالله به زودی قرضاتون تموم بشه.واسه منم دعاکن زودتر بتونیم خونه بخریم

ممنون گلم

چشم حتما، براتون آیت الکرسی خوندم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لعنتی هیچ قلقی نداره یعنی بگه نه دیگه نه حتی اگه به زور کار خوذم را بکنم کاری میکنه که کوفت آدم بشه ...

بالاخره یکی پسدا شد درکم کنه .واقعا منم نمیدونم چیکار کنم.

اگه قهر کنم قهر میکنه .اگه رابطه انجام ندم کلا با این که خیلی میخواد خودشو میکشه کناررر.مهربون و لوند ازش میخوام میگه خرررم نکن .با دعوا میخوام.  میگه انقد بگو و گریه کن تا خسته شی 😭😭