خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 عنوان دلم گرفته بیاین صحبت کنیم 🥺❤️ 65 بازدید | 11 پست بابام کارش به مشکل خورده دو هفته اس خرجی نداریم دانشجوعم هزینه دانشگاهم رو نمیدونم چطور جور کنم با خدا هم قهر کردم قبلا سوره واقعه میخوندم دیگه نمیخونم حوصله ندارم درس بخونم مغزم رفته تو حالت بقا😢 مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷 1404/09/12 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golbargjaaaan عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1328 میگذره عزیزم وام دانشجویی یا از دوستت نمیتونی قرض بگیری
خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 قبلا تو همچین وضعیتی بودم خیلی وضعیت بدیه از طرفی یه عالمه درس نخونده دارمم مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷
love_my2 عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 882 خیلی وضعیت بدیه از طرفی یه عالمه درس نخونده دارمم من طلا فروختم
خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 میگذره عزیزم وام دانشجویی یا از دوستت نمیتونی قرض بگیری وام دانشجویی باید ضامن داشته باشی متاسفانه فامیلامون قطع ارتباطیم مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷
خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 من طلا فروختم به فکرشم منم یه گوشواره دارم باید بفروشم مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷
love_my2 عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 882 به فکرشم منم یه گوشواره دارم باید بفروشم ببین اگه میتونی فعلا نگه دار بعد بفروش چون داره همچین گرون میشه
خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 ببین اگه میتونی فعلا نگه دار بعد بفروش چون داره همچین گرون میشه باید تا آخر ماه پرداخت کنم مبلغشو آخه مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷
خانوم_مشاور1 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 150 چقدره مگه پنج تومن مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷