2777
2789
عنوان

اختلاف سن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دیگه کات کردیم ولی خیلی ناراحتم و به فکرشم

حال الانت  دقیقا مثل کسیه که رفته کفش بخره از یه کفش هم خیلی خوشش اومده طوری که هیچ کفش دیگه ای به چشمش نمیاد ولی میفهمه که سایز پاش نیست و نمیتونه بخرتش ولی کل فکر و ذکرش میشه همون کفش درسته تا یه مدت تو فکرش میمونه و حسرتش رو میخوره اما خوب هم میدونه که اگه میخریدش پاش رو نابود می‌کرد

تو ام فکر و ذکرت شده اینکه چی میشد اگه بهش می‌رسیدم ولی اینو نمیفهمی که شاید واقعا وصله تو نبوده  

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

۱۲سال ...اره زیادهفوقش دیگه۱۰سال

😅بله ولی اصلا رفتارش نسبت به سنش نبود شوخ طبع بود بی بی فیس و ریزه میزه هم بود من ازش قد بلندتر بودم

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

بله زیاده 

تفاوت نسلی باعث میشه دو طرف هم رو خوب درک نکنن نیار ها خواسته های همدیگه رو متوجه نشن و کلی مشکلات دیگه ، دیگه حداقل نهایت در حد ۴ ۵ سال باز میشه کنار اومد ولی دیگه تفاوت زیاد خوب نیست 

حال الانت دقیقا مثل کسیه که رفته کفش بخره از یه کفش هم خیلی خوشش اومده طوری که هیچ کفش دیگه ای به چ ...

ولی واقعا بعد اون هیشکی به چشمم نمیاد ممنون بابت حرفاتون 🙏

😅بله ولی اصلا رفتارش نسبت به سنش نبود شوخ طبع بود بی بی فیس و ریزه میزه هم بود من ازش قد بلندتر بود ...

چه سم😐😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

حال الانت دقیقا مثل کسیه که رفته کفش بخره از یه کفش هم خیلی خوشش اومده طوری که هیچ کفش دیگه ای به چ ...

کاش میشد میلیون ها بار لایک کنم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

تا حالا چندتا خواستگار خوب داشتم فقط مشکل اختلاف سنی بود بخاطر همین اختلاف سنی رد کردم

ولی واقعا خیلی به دلم نشسته بود بعد اون دیگه کسی به چشمم نمیاد حتی اختلاف سنمون هم مهم نبود برام