2777
2789
عنوان

جدی جدی شما خاستگار دارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خواستگار ندارم زیاد ۲۲ سالمه 🤣 تازه خوشگلم هستم نمیدونم چرا ولی خواهرم از ۱۸ تا ۲۶ که ازدواج کرد ...

بخدا منم  یکی دونفر چند سال پیش سنمخبلی کم بود زنگ زدن تلفنی همون دیگه  😂😂😂

یه دختر دایی دارم کلاس ششمی کلی خواستگار دارع

ای درد بگیره دختر کلاس ششمی رو چه به ازدواج و خواستگار. چی داره این دختر هنوز به سن به سن بلوغ نرسیده پسرا اینو می‌خوان

بستگی به سبک زندگی فرهنگی که توش زیست میکنی داره

من بعضی از دوستام خانوادشون سنتی و مذهبی بود از ۱۴ سالگی خواستگار داشتن 

بعضی دوستای دیگم این جو اصلا نیست و خواستگاری ندارن به 20 هم سنشون نرسیده

خود من هم نداشتم چون جو خانوادمون ازدواجی نیست نه من نه برادرم😂

اما یه بار تو حرم امام رضا یه خانمی پیدا شد خواستگاری کرد😑

من حتی پیشنهاد دوستی هم ندارم مزاحمم ندارم🤣🤣🤣چه برسه خواستگار

من از دار دنیا ی دوست پسر دارم 🤣اونم مامانشششش راضی نشد ازدواج کنیم 😂😂بخدا هیچ مشکلی ندارم😂نمی‌دونم داستان چیه 

همون بخدا 😂😂😂😂 اسم ازدواج میاری پسرا فرار میکننن

بنظرم نه بحث گرو نیه نه بحث هیچی بخت آدم که باز باشه بهترین کیس ها میاد واسش مورد داشتیم یه دختر روستایی بوده حالا توهین به روستایی ها نباشه ولی این دختره یه دیپلم هم نداشت علاوه بر اون هیچ مهارت و هنری هم نداشت حالا شوهرش تحصیلکرده و پولدار

منم همین تو ام اصلا کیس ازدواج ندارم والا تعجب می‌کنم بعضی دخترا تاپیک میزنن خواستگار داریم اگه قرار ...

اخه ی عده اینجورن که پرنده ی نر از در خونشون رد میشه برچسب خواستگار بهش میزنن ومیان نی نی سایت نظرخواهی

همون بخدا 😂😂😂😂 اسم ازدواج میاری پسرا فرار میکننن

ا ز بس دخترا هزینه می‌تراشن فلان لباس فلان آرایشگاه ماشین عروس شب چله تولد روززن عید ها ..... طلا تا ج گل کفش و کیف فلان درآمد ۲ سال آقا فقط برا همین میره خونه و عروسی بماند 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم