2777
2789
عنوان

جدی جدی شما خاستگار دارید😁

429 بازدید | 43 پست

جدی جدی شما خاستگار دارید پس واسه ما چرا سگ پر نمیزنه🤣  سنیم ندارم من البته ۲۰سالمه کلا 

من فک می‌کنم واقعا پسرا دیگه  زن نمیگیرن ولی میام اینجا همه میگن خاستگار داریم تعجب می‌کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همین تو ام اصلا کیس ازدواج ندارم والا تعجب می‌کنم بعضی دخترا تاپیک میزنن خواستگار داریم اگه قرار باشه وضع اقتصا دی خراب باشه واسه همه هست درک نمی کنم یه عده چطوری ازدواج می‌کنن با این اوضاع

من خواستگار ندارم زیاد ۲۲ سالمه 🤣 تازه خوشگلم هستم 

نمیدونم چرا 

ولی خواهرم از ۱۸ تا ۲۶ که ازدواج کرد هر روز خواستگار داشت هر روز 

حتی روز عقدش زنگ زدن برا خواستگاری مامانم گفت امروز عقدشه 😅

💜Army. For ever💜✌️
منم همین تو ام اصلا کیس ازدواج ندارم والا تعجب می‌کنم بعضی دخترا تاپیک میزنن خواستگار داریم اگه قرار ...

همون بخدا 😂😂😂😂 اسم ازدواج میاری پسرا فرار میکننن 

سر جمع دو یا سه تا داشتم 

یه دونه هم اکس هم بود می‌گفت هرکی بیاد دم درتون ترورش میکنم منم فکر میکردم چخبره 

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

من خواستگار ندارم زیاد ۲۲ سالمه 🤣 تازه خوشگلم هستم نمیدونم چرا ولی خواهرم از ۱۸ تا ۲۶ که ازدواج کرد ...

اکثرا بزرگترا بیشتر خواستگار دارن. ولی من تا اردواج کردم یه مدت داشتم بعدش برای خواهرم کلی خواستگار میومد 

الانم جدا‌شدم میان خواستگاری خواهرم‌میگن بزرگه که متاهله مامانم میگه نه