2777
2789
عنوان

برای صد تا 150نفر مهمون چند تا مرغ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7838 بازدید | 254 پست
اشپز خانه هایی ک ظروف هم کرایه میدن پرس و جو کن ببین اشپز میاد غذا رو بکشه تو بشقاب های مخصوص بعدشم ...

می‌خوام بیکبار مصرف بگیرم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب اسم کاربریم یاد کنخوشبخت بشی انشاالله

چشم عزیزم حتما

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اسی اگه تصمیمتون جدی روی مرغه که هیچی ولی این تعداد خورشت راحتتتره هر مرغ متوسط یا یکم درشت تر رو بر ...

برا 6نفر در نظر بگیرم خوبه؟

حدود چهل مرغ کافیه. 

هر مرغ ۴ قسمت میشه برای یک پرس زرشک پلو 

ولی اگر به جای مرغ کامل مرغ خرد و پاک شده بگیری راحت تره

یعنی تکه های ران و سینه. 

چون بال، گردن،کتف و … برای مراسم به دردت نمی‌خورن و اضافن 

از طرفی پاک کردن مرغ خیلی کار اضافه برات می‌تراشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

برا 6نفر در نظر بگیرم خوبه؟

خووبه عالیه خود اشپزا مبگن برای ۸نفر مگر جوجه باشه مطمین باش برای ۶نفرم در نظر بگیری کلی اضافه میاد مرغ زیاد درشت باشخ تیکه میکنن کامل برنمیدارن بقیشو باید بریزی دور

خووبه عالیه خود اشپزا مبگن برای ۸نفر مگر جوجه باشه مطمین باش برای ۶نفرم در نظر بگیری کلی اضافه میاد ...

اره درست میگی این بهتره

کارشون خیلی خیلی نابەجاست

طرف میاد بهت شام میدە

باز برای ناهار هم بری تلپ بشی خیلی زشتە

اونم تو این هیری ویری

نمیدونم برچە اساسی قبول کردین و اونا برچە اساسی گفتن هم ناهار میایم هم شام

اوووونم ۱۵۰ نفرررر

اصلا بهش فکر میکنم حالم گرفته میشه.بعد چون خودمم نیستم نظارت کنم میترسم اینطور که میخوام پیش نره

عزیزم مراسم خواهر شوهر من اینجوری بود غذای رسمی دادن اسیر شدن

آخرش هم مسخره بازی شد.

این جور مواقع غذای سرد و سرپایی میدن

از قبل ساندویچ و آماده کنین بذارین داخل پلاستیک مخصوص

بچینین روی میز

نوشابه و لیوان وسس هم بذارین

هر کس میاد خودش میخوره

نیاز به پذیرایی هم نداره

شام‌رسمی هست کافیه