دوستان من دوبار شوهرم گرفتم که بهم خیانت میکنه از طریق موبایل من سه تا بچه دارم من مجبور شدم بخاطر بچه هام بگذرم و حتی به استاددانشگاهم هم گفتم که گفتن فراموش کن که همه عین همن ولی وقتی اینجا میام نینی سایت میترسم از زندگی ایشون قول دادن و قسم خوردن که هیچ وقت این کارو نکن ب بچه هاشو قسم خورد ایشون خیلی بهم رسیده از نظر مالی و عاطفی و کار کنم؟
مردا اگه خیانت میکنن دلیل نیس ک مارو دوس ندارن مردا همه رو دوس دارن همههه😐😅مشکلی از ما نیس شوهر من ...
شوهرم بهشدت خوشگله منم نمیخام خودمو تمجید کنم متمم خیلی زیبام چشام درشت سبز دارم بینی ناز پوستم شفاف دبیر انگلیسی ام جوری خیلی عشوه و نازم و این ظرافت از مامانم با ارث بردن مامانم رئیس خونه اول حرف مامانم بعد پدرم. ولی شوهرم بازم همین کارو براش کردم ولی اصن انتظار نداشتم دلمو تیکه تیکه کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.