2777
2789
عنوان

خیانت

218 بازدید | 21 پست

دوستان من دوبار شوهرم گرفتم که بهم خیانت می‌کنه  از طریق موبایل من سه تا بچه دارم من مجبور شدم بخاطر بچه هام بگذرم و حتی به استاددانشگاهم هم گفتم که گفتن فراموش کن که همه عین همن ولی وقتی اینجا میام  نینی سایت میترسم از زندگی ایشون قول دادن و قسم خوردن که هیچ وقت این کارو نکن ب بچه هاشو قسم خورد ایشون خیلی بهم رسیده از نظر مالی و عاطفی  و کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همینن غصه نخور فقط دیگه برات اهمیت نداشته باشه یه جور حس کن هم خونه این کارگرته برات کار میکنه ...

در واقع من همین کارو دارم میکنم بهترین لباسهارو می‌پوشم بهترین سفر بهترین غذا بهترین موسسه آموزش نصیب خودم کردم

در واقع من همین کارو دارم میکنم بهترین لباسهارو می‌پوشم بهترین سفر بهترین غذا بهترین موسسه آموزش نصی ...

افرین همین درسته چون بعد طلاق کارت تازه سخت تر میشه با سه تا بچه باید همش کار کنی وظیفت سنگین میشه

افرین همین درسته چون بعد طلاق کارت تازه سخت تر میشه با سه تا بچه باید همش کار کنی وظیفت سنگین میشه

مشکل اینکه خیلی ب ما رسیده  جوری که حس نمیکنم کاری کرده از هر نظری که بخوای بمون و بچه های رسیده 

ینی برگشته منو دوست نداره؟

مردا اگه خیانت میکنن دلیل نیس ک مارو دوس ندارن 

مردا همه رو دوس دارن همههه😐😅

مشکلی از ما نیس شوهر منم همین گوها رو خورده برا من عادی شده الان ارومم مثه کارگرم برام کار میکنه چون برگردم برا خودم سخته