2777
2789

باهاش صمیمی شده اون موقع چقدر منو مامانمو میزد ک حق ندارید با اینا بگردید الان بزور منو وادار میکنه با شوهرم بریم خونش حالا دلیل اینک نمیرم زنش جادوگره خیلی از زندگی هارو با جادو خراب کرده اونم هی سعی داره بیاد خونم ولی من هی بهونخ میارم ک نیستیم نمیدونم چیکار کنم بعضیا تو فامیلمون هستن واقن حسودن و زندگی خراب کن مثل دشمن اینا منو میترسونه هروقت تو جمعشونم همیشه موقع برگشت با شوهرم دعوام میشه حتی خانوادم نکنه اونارم جادو کردن😔😔

دیگ شدم یه آدم بی روح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو ازدواج کردی یعنی دیگه اختیار خودت رو نداری ؟ یعنی بابات برای رفت و آمدت نظر میده ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم تو ازدواج کردی یعنی دیگه اختیار خودت رو نداری ؟ یعنی بابات برای رفت و آمدت نظر میده ؟

اختیار دارم ولی خیلی دخالت میکنه من هی میگم نمیرم میگ زشته نرید برید اصلا ول کن نیستت زنگ زده بود اره اینا امشب میان خونتون منم پاشووم رفتم خونم گفتم جای من تصمبم نگیر

دیگ شدم یه آدم بی روح

بعد از ازدواج خونه داییاتون انقدر زیاد میرید واقعا ؟

من بعد از ازدواجم فقط عید نوروز  به عید نوروز 

میرفتم خونه خاله و دایی و عمو  

اما الان ۴ ساله که ، همون عیدا هم نمیرم

یک بار داییم بهم گفت چرا خونه ما نمیای ؟؟؟

الکی بهش گفتم ؛  دایی جان اون موقع مجرد بودم اجازم دست خودم ، اما  الان شوهرم دوست نداره ( به دروغ اینو گفتم ) 

دلیلشم اینکه ؛ من هرررررررررررموقع  تو این دورهمی هایِ فامیلی شرکت کردم ، بعدش زندگیم تا مدت ها تلخ میشد 

من اصلا به غیر از خونه پدرم و خونه پدرشوهرم  جایی نمیرم

نمیزارمم کسی بیاد خونم که زندگیم تلخ بشه 

عجیبه انقدر مجال میدی تا دخالت کنن ، هیچی مهم تر از ارامش خودت نیست

اصلا برام خیلی عجیبیه اونی که اینارو دشمن خودش میدونست چرا الان انقدر باهاش خوبه ولی اصرار داره من برم خونش بمن میگفت ازین دوری کن این زندگیتو خراب میکنه الان چرا هی اینجوری میگه

دیگ شدم یه آدم بی روح

بعد از ازدواج خونه داییاتون انقدر زیاد میرید واقعا ؟من بعد از ازدواجم فقط عید نوروز به عید نوروز می ...

من از وقتی ازدواج کردم با فامیلامون قط ارتباط کردم اصلا نرفتم تاحالا

دیگ شدم یه آدم بی روح

بعد از ازدواج خونه داییاتون انقدر زیاد میرید واقعا ؟من بعد از ازدواجم فقط عید نوروز به عید نوروز می ...

واقن منم اینطورم این چن شبه فامیلامون دور هم جگع بودن بخاطر مامانم ک هی اسرار کرد رفتم اومدنی خونه مث سگ با شوهرم دعوام شد

دیگ شدم یه آدم بی روح

اختیار دارم ولی خیلی دخالت میکنه من هی میگم نمیرم میگ زشته نرید برید اصلا ول کن نیستت زنگ زده بود ار ...

چقدر عجیبه پدرتون شما کوتاه نیا

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔