2777
2789

میگه یادته طراحی سه بعدی می کردی با لوازم آرایشی مامان و مقام استانی میاوردی؟ یادته انیمیشن می ساختی بدون آموزش و رتبه میاوردی؟

اگه نمونه دولتی ریاضی قبول نشده بودی مامان و بابا نمی فرستادنت نظری جای هنر....

دلم می سوزه که هر روز بیشتر روزت رو خوابی و شب امتحانی درس می خونی.... اگه رفتی بودی هنر کل روزتو تلاش می کردی و وضعت این نبود😂💔حتی اونم فهمید دلم پیش هنره و هر آن می زنه به سرم که کنکور هنر بدم:/

حتما بدههه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما برو هنر

برادرزاده من از اول گفت میخواد بره هنر ولی باباش گفت بمیری هم باید پزشکی بری

هر سال تا میتونست پول خرجش کرد هر کلاسی و فیلم و کتابی

۴سال رفت سر کنکور ولی هیچی جواب نداد تا قبول نشه

امسال میخواد کنکور هنر بده

کسی موافق نیست🥹💔بابام میگن یا معلم شو یا مهندس

کنکور نظری رو بده در کنارش هنر هم بده 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.