2777
2789
عنوان

خونه پدری حس بد

313 بازدید | 22 پست

خواهر و برادرم ازدواج کردن و من تو خونم، هم دانشجوعم هم کار میکنم.هم مامانم انتظار داره هرروز خونه رو برق بندازم،ینی نمیشه من ظرفای ناهارو بزارم برم یه استراحتی کنم بعد بشورم.باید همون لحظه بشورم.اصلا اخلاق خوبی باهام نداره خیلی بهم میپره البته بگم که بیماری اعصاب هم داره واسه همین به دل نمیگیرم ولی خب بهم فشارمیاد،جوری همیشه بهم پرخاشگری میکنه که خواهروبرادرم بهش تذکر میدن،اون روز داداشم سرش دادزد گفت میخوای اینم فراری بدی؟ بابام همش با خودش درگیره و دادوقال میکنه.خواهرو برادرم خوبن هوامو دارن ولی خب هرکسی درگیر زندگی خودشه.منم روم نمیشه مزاحمشون بشم مثلا اگه اصرار کنن بیا خونمون شام میخرم و میبرم که خونوادشون به زحمت نیوفته واسه همین نمیرم سمتشون تا حال و هوام عوض شه. دوست واینا دارم ولی حس حمایت خانواده یه چیزدیگست.دوساله که با عشقم دوستم ولی اونم اخلاقاش عوض شده،قبلا آزاد بودم جدیدا میگه هرجا میخوای بری خودم میبرمت،خودشم که درگیره دوست ندارم مزاحمش بشم. یامن ارایشو دوست دارم بهم روحیه میده میگه نکن پاک کن، قبلا میرفتیم بیرون خوشمیگذشت الان همش به این میگذره که روسریتو بکش جلو،موهاتو جمع کن. حس میکنم خؤاه ناخواه طبق میل خودم زندگی نمیکنم،فقط ازصبح که بیدارمیشم باید حواسم باشه جیغ مامان و بابام درنیاد،دیسک کمر و سیاتیکم دارم تو۲۱سالگی. فقط یه درد ودل بود مرسی که گوش کردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه چیزی

حواست ب خودت باشه

نکنه از چاله ب چاه بیوفتی هآااااا

سعی کن در انتخاب همسر آینده خیلی عاقلانه عمل کنی ک بتونی ب همسرت تکیه کنی و یه زندگی ایده آل بسازی با درایتت

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خدا بهت صبر و سلامتی بده عزیزم💜

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

خونه پدری !!!یه روز میشه تو که این را گفتی واسش پر بکشی.یه روز میشه که میگی کاشکی برگردم به یه روز از اون روزا که دختر خونه بودم.اما عشقت دوست داره اینا را بزار رو حساب اینکه میخواد تا آخر عمر مال خودش باشی

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام