من هرمردکوردی دیدم غریب نوازبودن البته ب ظاهروجاهای دیگه مخصوصافارساروب سمت خودشون ترجیح میدن وبیشتربهشون محبت و ابرازعلاقه میکنن دوستانی ک تجربه دارین این مواردبه این معناست که نقش بازی میکنن یاجدی ب همشهری خودشون چندان تمایلی ندارن؟؟
نه سمت خودشون رو هم دوست دارن ولی خوب خیلی مهمان نوازند نه فقط مرداشون بلکه همه حالا شما خودتون هم یه خارجی بیاد شهرتون حتما مهمان نوازی میکنید به این معنی نیست طرفای خودتون رو دوست ندارید
مدرس و مترجم زبان ترکی استانبولی ملکه زندگی خودت باش نه ملکه یک پادشاه 👑
فرق هست رفتار با دوستان جدید که هدف عمق دادن به ارتباط هست، در مقایسه با کسانیکه از ریشه با هم هستیم و نیاز به اون اعتمادسازی رو نداره!! این موضوع خیلی سادهست!!
ماها مثبتگراییم و غریبهها رو به گرمی میپذیریم، اما دلیل نمیشه هم زبان خودمون رو فراموش کنیم!! اولویتها کاملا مشخصه و این دو موضوع کاملا متفاوته!!