2777
2789
عنوان

مردکورد

89 بازدید | 6 پست

من هرمردکوردی دیدم غریب نوازبودن البته ب ظاهروجاهای دیگه مخصوصافارساروب سمت خودشون ترجیح میدن وبیشتربهشون محبت و ابرازعلاقه میکنن دوستانی ک تجربه دارین این مواردبه این معناست که نقش بازی میکنن یاجدی ب همشهری خودشون چندان تمایلی ندارن؟؟

نه سمت خودشون رو هم دوست دارن ولی خوب  خیلی مهمان نوازند نه فقط مرداشون بلکه همه  حالا شما خودتون هم یه خارجی بیاد شهرتون حتما مهمان نوازی میکنید به این معنی نیست طرفای خودتون رو دوست ندارید

مدرس و مترجم زبان ترکی استانبولی ملکه زندگی خودت باش نه ملکه یک پادشاه 👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه سمت خودشون رو هم دوست دارن ولی خوب خیلی مهمان نوازند نه فقط مرداشون بلکه همه حالا شما خودتون هم ...

گلم من ازنظرابرازاحساسات گفتم طوری رفتارمیکنن ظاهراسمت خودشون مهم نیس

فرق هست رفتار با دوستان جدید که هدف عمق دادن به ارتباط هست، در مقایسه با کسانیکه از ریشه‌ با هم هستیم و نیاز به اون اعتمادسازی رو نداره!! این موضوع خیلی ساده‌ست!!

ماها مثبت‌گراییم و غریبه‌ها رو به گرمی میپذیریم، اما دلیل نمیشه هم زبان خودمون رو فراموش کنیم!! اولویت‌ها کاملا مشخصه و این دو موضوع کاملا متفاوته!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.