2777
2789
الان چش شده؟چرا نیومد؟

نگاه با حسرت فرق داره با نگاه تمنا و خواستن!!

وقتی با نداشتن اون کنار بیای دیگه اهمیت گذشته رو برات نداره که باشه یا نباشه!! شوقی نداری و فقط حسرته!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ذوق کرد که نگاش کردم اصلا چشاش برق زد

من آنچه‌ شرط بلاغ بود با تو گفتم، خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال...

جناب سعدی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ایخدا اذیتم نکن بگو خب شما پسرا چرا این مدلی این؟بگو خوببب

دوست داری ازم چی بشنوی؟ همونو بگم!! والا دیگه!!

میگم زیاده رویی کردید!! میگی هنوزم چشماش برق میزنه میبینه منو...

میگم اون در حسرته نه شوق وصال!! میگی ذوق می‌کرد منو میدید...

الانم میگم هرآنچه خودتون میدونید همونو پیش ببرید، بازم ادامه میدید!! 

اصلا اول یک ماه حرف زدیم بعد یهو بلاکم کرد بعد رفت بدون دلیل هرچی گفتم دلیل بیار گفتم مشکل دارم مشکل ...

به هیچ عنوان خودتو کوچیک نکن لیاقت نداره. تصمیمش هم عوض بشه ارزش نداره چون رو حرفش نمی ایسته

لاشی به تمام معنا

قصدش سواستفاده برا سرگرمی 

اگه میگه تو خوبی ،ادم چیز خوب رو ول می کنه؟؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
ببین من الان میخوامش بگو چیکار کنم

امیدوارم حالا اون بازی در نیاره!! دنیا میتونه همینقدر کوچیک باشه...

این دفعه توپ تو زمینه اونه... واقعا نمیدونم چکار باید کرد!!