2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم .حداقل زیر ی سقف ک میری میفهمی همچین فرشته ای هم نیست و یکیه مثل باقی ادمها ذهنت بیخیال عشق میشه وگرنه مثل من تا ابد با خودتون میگید اگه الان زن عشقم بودم چقدر خوب بود ....درحالی که ی وقت میبینی همسر الانت هزار برابر بهتر از عشق گذشته است .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگه بخوام صرفا راجب نتیجه متنش : که وقتی ازدواج میکنی از طرف دلزده میشی یا عشقت بهش کم میشه : نظر بدم . باید بگم نه

اگه طرفو همه جوره دوست داشته باشی ، شاید بعد از مدت ها زندگی باهاش بفهمه فرد توی رویاهات نبوده یا طرف برات مثل یک ادم عادی شه ولی رفته رفته عشق جای خودشو تو زندگی مشترک به وابستگی میده

من تازه یک سال از زندگی مشترکم با همسرم میگذره

اوایل میخوابیدم تپش قلب میگرفتم ، کلی ذوق میزدم ، دنبال بهونه میگشتم تا خودمو بندازم بغلش

الان بعد یک سال اون عطشه نیست ولی ی دلبستگی هست. 

که وقتی کنارم نیست یا ماموریته من بی قراری میکنم خوابم نمیبره.

این خصلت زندگی مشترکه که دو نفر اینقدر بهم میچسبن که دیگه بدون هم نمیتونن . نه بخاطر عشق بلکه بخاطر وابستگی

نمیدونم چرا یاد پیرای فامیلمون افتادم

توی دو سال گذشته کلی از پیرای فامیلمون فوت کردن ، جالب اینکه چون قدیمی بودن حتی زندگی عاشقانه ای با همسرشون نداشتن ولی با فوت همسرشون نهایت دو سال گذشت تا خودشونم فوت کنن.

ارزو های بزرگ ، 

اگه بخوام صرفا راجب نتیجه متنش : که وقتی با ی فرد ازدواج میکنی از طرف دلزده میشی یا عشقت بهش کم میشه یا از ی

بین میره  : نظر بدم . باید بگم نه.

اگه طرفو همه جوره دوست داشته باشی ، شاید بعد از مدت ها زندگی باهاش بفهمی اون فرد ، فرد توی رویاهات نبوده یا طرف بعد چند سال زندگی برات مثل یک ادم عادی میشه .

ولی رفته رفته عشق جای خودشو تو زندگی مشترک به وابستگی میده

من تازه یک سال از زندگی مشترکم با همسرم میگذره

اوایل میخوابیدم تپش قلب میگرفتم ، کلی ذوق میزدم ، دنبال بهونه میگشتم تا خودمو بندازم بغلش

الان بعد یک سال اون عطشه نیست ولی ی دلبستگی هست.

که وقتی کنارم نیست یا ماموریته من بی قراری میکنم خوابم نمیبره.

این خصلت زندگی مشترکه که دو نفر اینقدر بهم میچسبن که دیگه بدون هم نمیتونن . نه بخاطر عشق بلکه بخاطر وابستگی

نمیدونم چرا یاد پیرای فامیلمون افتادم

توی دو سال گذشته کلی از پیرای فامیلمون فوت کردن ، جالب اینکه چون قدیمی بودن حتی زندگی عاشقانه ای با همسرشون نداشتن ولی با فوت همسرشون نهایت دو سال میگذشت تا خودشونم فوت میکردن.

متنم غلط املایی داشت

ارزو های بزرگ ،