2777
2789
عنوان

نمیتونم نوزادم رو به عنوان بچه خودم بپذیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 37 پست

به خواهرت فرصت بدید افسردگی گرفته نیاز به زمان داره درضمن این یه امتحانه و خواست خدا بوده اگه خدا نمیخواست نمیشد پس حالام دنبال مقصر نگردید ب نظرمن بیشتر مشکل از پزشکاست ....

ب خواهرت بگو صبور باشه و برای بچه نذر و نیاز کنه .سفره حضرت زهرا بندازه انشاالله ک مشکلش حل میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دهنش نزده و این شده نتیجش

خب دیگه یه جوری با قاطعیت گفت چرا نزدی انگار خودشون خیلی محکم زدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه یه جوری با قاطعیت گفت چرا نزدی انگار خودشون خیلی محکم زدن

عزیز  چون نتیجشو دیده نمیخاد دوباره برا کسی تکرار شه و اون اتفاق بیفته هرچند اتفاقه دیگه ممکنه پیش بیاد یا پیش نیاد 

به خواهرت تجربه من رو بگو.افسردکی شدید بعد زایمان.اصلا وقت خوبی برای تصمیم های مهم نیست بگو تحمل کنه تا شش هفت ماهگی بچه.اصلا منتظر نباشه یهو حس مادری سراغش بیاد.ارام آرام لذت ببره

بچه اولشه

بیشتر مقصر دکتر زنان خواهرت بود و دکتر شیفت بیمارستان 

دکتر زنانش بایس معاینه میکرد که میتونه یا ن 

دکتر شیفت هم حتما بایس پاسخگو باشه و ماما شیفت 

من دخترم زود بدنیا اومد دیگه نرفته بودم واسه معاینه 

میزدی دهن شوهرت

به زدن نیست مقصر بودم که بخاطر غرورش نذاشتم خونوادم خرج هزینه سزارین بدن 

چون مامانم بچه اولش بدزا بود و بفیه رو سزارین کرد 

به منم گفت سزارین کن خودم پول میدم گفتم تو فامیل پخش میشه غرورش خورد میشه

بچه فلج مغزی چه شیرین بازی 😔 زندگیشون نابود شد

بله دقیقا اصلا هیچ شیرین،کاری نداره 

دخترمو میبردم کاردرمانی یه زن و شوهر به شدت افسرده دوقلو بچه هاشونا میوردن یه دختر و پسر  ۳ ساله که خیلی مشکل داشتن 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بله دقیقا اصلا هیچ شیرین،کاری نداره دخترمو میبردم کاردرمانی یه زن و شوهر به شدت افسرده دوقلو بچه هاش ...

خیلی سخته خیلی یه خانمی رو میشناسم دیگه پسرش بیست سالشه خودش زمان خودش تحصیلکرده وزرنگ بود میتونست یه زن موفق باشه ولی زندگیش پای بچه مریضش نابود شد خودشو وقف بچش کرد همسر نامردش ازدواج مجدد کرد که زندگی نرمال رو تجربه کنه و ایشون جدا شد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز