2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3613 بازدید | 221 پست
اره ولی شما باید حرفی بگی شدنی وقتی دور از جون دختر مجرد واسه مرد متاهل له له میزنه شدنیه اینا ازدوا ...

آره واقعا حرف شما هم درسته. یه جوری تو عرف جامعه جا افتاده که همه ارزش زن به اینه که یه مرد گردنش بگیره و براش بچه بزاد حالا هرچی هم در ظاهر بگن نه اینا اشتباهه و فلان مهم اینه تهش تو ناخودآگاهشون همین عقیده رو دارن. و معلومه وقتی خود قربانی راضیه از شرایط صد سال سیاهم عوض نمیشه!😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه رفتی خیابون ی نگا ب دور و برت بنداز ببین چی بوده چی شده اونوقت میبینی واقعا خواستن توانستنه ...

حرفت کاملا درسته ولی سرمونو با یه چیزای دیگه شیره میمالن اصل کاری رو پوشش میدن😂✌🏻

واقعا ظالمن 

همش دشمنن با خانم ها

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هرچی مهریه کنید میتونید بگیرید..تا چهارده تا سقف زندان نداره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خدا لعنتشون کنه که دست در قوانین الهی هم میبرن .

الان زنی که از ۲۰سالگی ازدواج کرده و طبق قانون و حقوق شوهرش حق تحصیل عالیه و اشتغال نداشته

و خونه داری کرده

و الان ۵۰ سالشه

شوهرش الان بازنشسته شده و حقوق مادام العمر یک خونه و ماشین داره . بچه ها هم بزرگ شدند .

الان مرده راحت زنو بره طلاق بده . بندازه بیرون بره یک زن ۳۵ساله مثلا بگیره

خوب اون زن که ۳۰ سال تابع عرف و دین و قانون بود الان بره گدایی سر چار راه ؟!!!!!

میدونید نقشه چیه ؟

میخوان فرزند اوری زیاد کنند

حالا چطوری ؟ با ظلم به زنهای بالای ۵۰ سال

خانم های دهه ۵۰ اکثرا دوره ای ازدواج کردند که شعار فرزند کمتر وزندگی بهتر بود

اکثرا یک یا دوبچه بیشتر نیاوردند

و الان یائسته شدند .

بچه هاشونم بزرگ شدند .

شوهره الان ۵۰ تا ۶۰ سالشه و احتمالا بازنشسته شده و خونه و ماشین داره و حقوق و بیمه داره . و قدرت باروری هنوز دارند اقایون توی این سن .

این اقا راحت با سقف ۱۴ سکه اونم قسطی زن اولی طلاق بده .

زنی که ۳۰ سال عمرش خونه اش کار کرده

والان به راحتی بره یک زن بیوه جوان یا دختر به اصطلاح خودشون ترشیده که به خاطر خونه و حقوق و بیمه و...زنش بشه و اون بزاد