2777
2789
عنوان

خودکشی

188 بازدید | 23 پست

بچهام کوچیکن خیلی به خودکشی فکر میکنم 

شوهرم بی اندازه اذیتم میکنه و کتک میزنه خواهر و مادرمم سر یه حریان الکی ک بخداقسم مقصر خواهرم بود باعام قهر کردن هیچکس رو ندارم 

فامیل همسرم طعنه میزنن چرا کسی از خانوادت سراغتو نمیگیره

یچهامم زیاد اذیت میکنن روح و روانی برام نمونده همش تو خونه تنهام با اینا سر و کله میزنم

حسرت یه بیرون رفتن ساده به دلم مونده بیست چار ساعت تو خونه ام دارم از افسردگی نابود میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای شوهرت و بگیر ی تو مشتت سیاست یادبگیری صوت کلیدمرد حبشی رو رایگان اژگوگل دان کن بگوش خیلی خوبه

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

لعنت ب ادمای نفهم

خدالعنتشون کنه تیکه میان بسپاربه خدا سرشون میاد

بهت قول میدم شاید دیر بیاد ولی میاد

دلتو اروم کن

باشوهرتم کل کل نکن

بچه هات گناه دارن

خودت حیف میشی

هیچکس دلش نمیسوزه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

لعنت ب ادمای نفهمخدالعنتشون کنه تیکه میان بسپاربه خدا سرشون میادبهت قول میدم شاید دیر بیاد ولی میادد ...

بخدا صدای گریم تو خونه پیچیده من دارم اینجا نابود میشم خیلی بیکسم مردن برای من واجبه 

خیلی سگه خیلی آشغاله خوی حیوانی داره

درکت مبکنم منم تاوقتی کسی نبود بهم معرفی کنه زندگیم جهنم بود. شما هم کمی اطلاعاتتو ببر بالا زندگیتو ازنو بساز

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

امان از بی کسی خواهر امان😶🙄خدا خودش کمکت کنه بدون تنها نیستی هر کسی هم زخم بزنه دیر یا زود میخوره بدترش 

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

درکت مبکنم منم تاوقتی کسی نبود بهم معرفی کنه زندگیم جهنم بود. شما هم کمی اطلاعاتتو ببر بالا زندگیتو ...

هزاربار از اول شروع کردم گفتم گذشته ها تموم شد رفت اما این بی پدر همون خریه ک بوده اصلا عوض نمیشه زخم کهنه رو هی باز میکنه

خواهرم این سختیهات شاید این دنیا نتیجه نده اما اون دنیا خدا حسابی از خجالتت در میاد .

به اورژانس اجتماعی میتونی زنگ بزن تا انشاءالله مشکلتون را حل کنند .آثار زدن در بدنتون باشه پدر شوهرتون را در میارن

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21