بخدا صدای گریم تو خونه پیچیده من دارم اینجا نابود میشم خیلی بیکسم مردن برای من واجبه
منم فرقی باتو ندارم گلم
ولی بچه هات چی🥺
حیف جونیت
بیخیال باش
ازبس نرفتی بیرون بدترشدی
برو بیرون اگه میتونی
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
هزاربار از اول شروع کردم گفتم گذشته ها تموم شد رفت اما این بی پدر همون خریه ک بوده اصلا عوض نمیشه زخ ...
عزیزم شماالان بچه داری طلاق هم ک نمیتونی بگیری بشینی دست رو دست بزاری فقط حال خودتو خراب میکنی. همه چیزو ول کن چیزی برات مهم مباشه ب رشد خودت اهمیت بده
خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه
چی بگم فقط بدون خیلیا تو این وضعیتن دنیا گاهی خیلی بی رحم میشه گاهی ام ب طرز باور نکردنی بخشنده و مهربون چ چاره
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔
داماد همسایه ما هم این جوری بود سگ هار. اونقدر دختره رو اذیت میکرد دل همه به حالش میسوخت هر روز کتک هر روز دعوا. هم شوهره اذیتش میکرد هم مادر شوهرش. چون از شوهر اولش طلاق گرفته بود دیگه نمیتونست از اینم طلاق بگیره . رفتن یه دعانویس پیدا کرد الان پسره و مامانش موم شدن دست اینا .یعنی من پسره رو جلوی در اینا میدیدم زهر ترک میشدم از بس وحشی بود حالا همین پسره شده بره .ولی چه فایده آدرس دعانویس رو به کسی نمیدن خیر ندیده ها .
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
قانون تا بوده پشت مردهاست بخدا هیچکاری نمیکنن جز اینکه میگن بخاطر بچهات بسوز و بساز چون تو مادری
نه اینجوریام نیست اگر پی گیری کنی به نتیجه میرسی
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21