2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر متوجه نمیشم ناراحتیت از چیه

وقتی قطع ارتباطین که تو عزا و عروسی و خوشی و ناخوشی دعوت نمیکنن

منم چندین ساله با خواهرم ارتباطی ندارم . باز شما دعوا کردین . ما دعوا نکردیم . مشکلی هم نداشتیم . فقط کنار هم خوشحال نبودیم

الان نمیدونم بالاخره با دوس پسرش ازدواج کرده یا نه و برامم مهم نیست ..

هونجور که من بچه دار شم قرار نیست اون بفهمه یا بچمو ببینه یا ارتباطی به وجود بیاد

تموم شده همه چی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من جای شما باشم یجوری قیدشونو میزنم ک انگار هیچوقت نبودن.. مگه آدم چندبار ب دنیا میاد و جوونی میکنه ...

منم زدم عزیزم چون واقعا خیلی برام بی ارزش شدن دیروز خیلی ناراحت بودم امروز بهترم واقعا هر چی میکشیم از خانواده شوهر هستش وگرنه اونا آدم بودن اینطوری نمیشد ممنونم از نظرت دوستم🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
استارتر متوجه نمیشم ناراحتیت از چیهوقتی قطع ارتباطین که تو عزا و عروسی و خوشی و ناخوشی دعوت نمیکنن م ...

چی بگم شاید من خیلی توقع زیادی دارم ولی دلم یک پیامک دعوت کوچیک میخواست ولی من باهاش قهر نیستم فقط دیدم نمیخوان باهاشون در ارتباط باشم منم دیگه خودم رو بهشون القا نکردم ولی خب دیگه اینطوری میخوان منم نمیتونم کاری کنم به زور منو بخوا شایدم حق دارن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چقدادمای ظلمی هستن

آره چون چه اشکالی داشت به عنوان مهمون حداقل تو عروسی دختر خواهرم میبودم

مامانت خیلی کم کاری کرده مسائل این چنینی رو باید مادرا حل و فصل کنن ارتباط بچه ها ۷۰ درصد از مادر نش ...

مامان من سنش بالاست و خیلی حرفش برو نداره چون میدونم حتما گفته ولی بدیش اینه ازشون دورم و فاصله زیادی داریم تو یک شهر بودیم که خیلی خوب بود

چی بگم شاید من خیلی توقع زیادی دارم ولی دلم یک پیامک دعوت کوچیک میخواست ولی من باهاش قهر نیستم فقط د ...

منظورم این نبود تو مقصری یا اونا

چون تو قطع ارتباط دیگه مقصر مهم نیست . مهم اینه که رابطه قطع و تموم شده

الانم خودتو اذیت نکن

بهتره فراموششون کنی . اونا اگه دلتنگ بودن حداقل به این بهانه دعوتت میکردن ولی وقتی نخواستن حتی بدونی یعنی این رابطه تموم شده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منظورم این نبود تو مقصری یا اونا چون تو قطع ارتباط دیگه مقصر مهم نیست . مهم اینه که رابطه قطع و تموم ...

ممنونم عزیزم آره حتما نخواستن چون دیروز خیلی ناراحت بودم تاپیک زدم امروز آروم ترم چون واقعا همینه که شما گفتین از نظرت ممنونم دوستم🌹

مامانت خیلی کم کاری کرده مسائل این چنینی رو باید مادرا حل و فصل کنن ارتباط بچه ها ۷۰ درصد از مادر نش ...

نه همیشه

الان بچه ها به حرف مادر نیستن ، به نفع زندگی شخصی و همسر و بچه هاشونن

از اون حرفا بودااااا ما چن ساله متاهلیم جونمو برا خواهرام میدم تو سختی ها پشت همیم البتههههه ماشالله ...

خداروشکر ولی همه مثل شما نیستن متأسفانه

با ابله بحث نمیکنم

معمولا بزرگترهای این خانواده ها بزرگتری بلد نیستن که رابطه بین خواهر برادرت به قطع ارتباط میرسه

از جمله پدر مادر خودم

بلد نیستن بزرگتری کنن ، جمع کنند حل و فصل کنن، خیلی ها هیزم تو آتیش هم میریزن حتی

با ابله بحث نمیکنم

موافقم باهات. چون مادرشوهر منم مسبب و علت قط ارتباطی ما با کل خونوادشه.. همه رو علیه من پر میکنه.