2777
2789

هند فکر کنم ولی به زبان انگلیسی باشه کلا خیلی ها از کشور های مختلف ممکنه گوش بدن 

بنظرم این ایده که تبدیل به کتاب صوتی بشه هم باحال میشه یه جا داخل یوتیوب دیده بودم طرف از اشعار حافظ میخوند و ویو خوبی هم داشت می‌تونید این هم امتخان کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هند فکر کنم ولی به زبان انگلیسی باشه کلا خیلی ها از کشور های مختلف ممکنه گوش بدن بنظرم این ایده که ت ...

میدونه مظمونش عاشقانست واسه همین نسل جوان مطمئنم میخونن ولی فقط صوتی متاسفانه کسی جلد کاغذی نمیخره

بستگی داره چه موضوعی باشه

مثلا رمان باشه تو ژاپن سرانه مطالعه ای نداره تقریبا صفره چون اونا به رمان علاقه ای ندارن ولی کتاب تخصصی باشه اول ژاپنه

ایران الان سران مطالعه ی رمانش جزو کشورهای تاپه اینو میتونید تو اپلیکیشن های کتابخوانی هم ببینید مثلا تو فیدیبو کتابراه و .. فروش رمان های خارجی انقد تو ایران زیاده که تو کشور خودشون انقد نمیفروشن

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

دودقیقه مطالعه سرانه سالانه

رتبه ی ایران تقریبا 15 یا 16 توی میزان مطالعه بین کشورهای جهانه ، خیلی رتبه ی خوبیه ولی بدی ایران اینه بیشتر رمان خونی یا کتاب های موفقیت میخونن نه تخصصی

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.