2777
2789

به هیچ عنوان به نوزاد زیر ۶ ماه نباید آب داد  ، معدش بهم میریزه و بدنش دهیدراته میشه و خدایی نکرده ممکنه به اغما بره ، پس هیچ وقت نکن این کارو منم دوتا بجه هامو شیر خشکی کردم چون اولا شیرم خیلی خیلی کم بود ثانیا دوس نداشتم سینه هام افتاده بشن ، از طرفی مادرشوهرم هی میگفت به بچه آب بده هلاک شد از گرما ولی من نمیدادم تا آخر شش ماهگی   ناراحتم میشد ولی به درک بچم مهمتره

عزیزم منم این روزارو تجربه کردم،زیاد به حرف بقیه بها نده هیچ کس به اندازه مادر بچه دلسوز بچش نیست کاش همه قدرت درک این مسئله رو داشته باشن،تازه خیلیا فکر میکنن شیر خشک دادن از سر تنبلیه ولی کسی که هردوشو تجربه کرده می‌دونه که شیرخشک دادن خیلی سخت تر از شیر مادره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر شما مشکل داشته وگرنه شیر مادر واقعا مفید هست اصلانمیشه اینو انکار کرد .... ولیییییی هر کسی طبق بدن خودش طبق نیاز بچش باید شیر بده به هیچ کس ارتباطی نداره ... ما پارسال عروس خواهرم بچه ک شیر میداد کل دندوناش درد میگرفت همگی گفتیم شیرخشک بده بچش فقط ۳ ماه شیر مادر خورد ... اصلا جنگ نداره ک 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

امان از دست این خاله زنکای فامیل 

اه زبون ب دهن بگیرید دیگه مگع حرف نزنید بقیه فک میکنن لالید 

هی اینکارو بکن اونکارو بکن 

یاد اوایل زایمانم افتادم چقد اذیت شدم از حرفای اطرافیان

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مامان من شیر نداشت بهم بده تو بیمارستان یک پرستاری همش بهش میگفته تو داری بدترین ظلم رو به بچت میکنی بچت عقلش رشد نمیکنه بچت فلان میشه همش گریه مادر منو در میورده بارها هم ارزو مردن اون پرستار رو کردم بی شرف

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

عزیزم در امر بچه‌داری خیلیا زر زیاد میزنن 

لطفا کاری که به صلاح بچته بکن 

منم مث تو اول اذیت بودم بعدش جوابشونو میدادم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ایندفعه کسی گفت بگو مگه شما پول و مخارج شیرخشک رو میدین که انقد ناراحتین ؟ بگو برای راحتی خودم شیر خشک میدم بذار هرچی میگن بگن🤣

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
شیر شما مشکل داشته وگرنه شیر مادر واقعا مفید هست اصلانمیشه اینو انکار کرد .... ولیییییی هر کسی طبق ب ...

شیرش مشکل نداره داره میگه بچه‌م رفلاکس داره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

عزیزم منم این روزارو تجربه کردم،زیاد به حرف بقیه بها نده هیچ کس به اندازه مادر بچه دلسوز بچش نیست کا ...

شیرخشک خیلی دردسره مخصوصا شبا

به هیچ عنوان به نوزاد زیر ۶ ماه نباید آب داد ، معدش بهم میریزه و بدنش دهیدراته میشه و خدایی نکرده م ...

بدنش دهیدراته میشه؟ یعنی چی میشه؟!

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
شیرش مشکل نداره داره میگه بچه‌م رفلاکس داره

بچه اولشم همین مشکلو داشته اون ک رفلاکسی نبوده ..‌ بعضیا شیرشون مشکل داره خودم دیدم تو فامیل یعنی خودشون گفتن دکتر بهشون گفته بوده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑