2777
2789
عنوان

داره بارون میااااااد

160 بازدید | 13 پست

💓خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت💓

❤️بالاخره صدای بارون اومد❤️

😍بالاخره حال و هوای پاییزی و بوی نم بارون و خاک خیس خورده اومد😍

خدایا ازت ممنونیم

به حق این بارون رحمت به همه ی مردم سرزمینم سلامتی و آرامش و دل خوش بده🤲

یه حق این بارون رحمت همه ی مشکلات مردم سرزمینم رو حل کن🤲

به حق این بارون رحمت درد و بلا و مریضی و از کشورم ببر بیرون🤲

به حق این بارون رحمت همه ی مریض هارو شفا بده مخصوصا بچه های مریض🤲🥺

خدایا به حق حضرت زهرا بارون رحمتت رو سر تا سر سرزمینم نازل کن و مارو از رحمت و برکتت محروم نکن🤲

الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشهد

آخی عزیزم خوشبحالتون مشهد و بارونش واقعا قشنگه🥹❤️

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

آره خیلی قشنگه من که الان خونه ام ولی خوش به حال اونایی که تو حرم زیر بارونن😍🥹

آخیلی خوشبحالت از دستش نده حرمو برو از اون زیبایی بارون مخصوصا توی حرم لذت ببر🥹🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

ان شالله آقا بطلبه حتما میرم🥹

ان شاءالله بتونید برید التماس دعا به آقاجون بگید خیلی دلم براش تنگه زود بطلبه با خانوادم بیام پیش😢💔

مگه نزدیک حرم نیستین؟

آخه شما مشهدی‌ها هروقت دلتون تنگ بشه واسه آقا خیلی راحت میتونید برید من همیشه حسودیم میشه به مشهدی‌ها آخه هروقت دلتون بگیره ی پناه دارین که بتونید سریع برید پیشش و باهاش صحبت کنید و بنظرم همینکه خونتون مشهد باشه یعنی آقا هرو روز داره میطلبه ولی خودتون نمیتونید برید 🥲ولی ماهایی که دوریم باید از دور با آقا صحبت کنیم و کلی منتظر بمونیم تا آقا بطلبه و بتونیم بیایم🥺💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40