نه انتن دهیش خدایی خوبه ولی خب درکل اگر قراره پول بدی به ۱۳ به نظرم یکم روش بزار و یه مدل جدیدتر بردار. ۱۳ واقعا قدیمیه و خیلی اپشن هاش کمتره همچنین سلامت باطریشم نسبت به بقیه مدلا زودتر میاد پایین. من خودم واقعا تو فکر اینم عوضش کنم. اما درکل دوربینش بدک نیست بر تولید محتوا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من وقتی خریدم مامانم میگفت برو طلا بگیر حیفه پولتو بدی به گوشی الان که میبینه کیفیتش خوبه و واقعا ارزششو داره میگه برو عوضش کن مدل بالاتر بگیر😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
هلث باتری ایفون که میگن هم شاید بعد ۵،۶ سال کم بشه که میتونی باتری رو تعویض کنی
مثلا الان باتری ۱۳ شاید ۵،۶ تومن باشه و وقتی هم تعویضش کنی هیچی از قیمت گوشیت کم نمیشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵