2777
2789
عنوان

گوشی آیفون 13 نرمال چطوره

59 بازدید | 6 پست

برای عکاسی و تولید محتوای پیجم می‌خوام 

میگن انتن دهی و ... ضعیفه درسته؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

نه انتن دهیش خدایی خوبه ولی خب درکل اگر قراره پول بدی به ۱۳ به نظرم یکم روش بزار و یه مدل جدیدتر بردار. ۱۳ واقعا قدیمیه و خیلی اپشن هاش کمتره همچنین سلامت باطریشم نسبت به بقیه مدلا زودتر میاد پایین. من خودم واقعا تو فکر اینم عوضش کنم. اما درکل دوربینش بدک نیست بر تولید محتوا 

نه انتن دهیش خدایی خوبه ولی خب درکل اگر قراره پول بدی به ۱۳ به نظرم یکم روش بزار و یه مدل جدیدتر برد ...

بیشتر پولم نمی‌رسه عزیزم 

سامسونگ چی خوبه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ریجستر شده چرا ضعیف باشه؟!

بخر ایفون خوبه 

من وقتی خریدم مامانم میگفت برو طلا بگیر حیفه پولتو بدی به گوشی الان که میبینه کیفیتش خوبه و واقعا ارزششو داره میگه برو عوضش کن مدل بالاتر بگیر😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بیشتر پولم نمی‌رسه عزیزم سامسونگ چی خوبه

برای تولید محتوا سامسونگ جالب نیست واقعا 

همون ۱۳ نرمال رو بگیر

هلث باتری ایفون که میگن هم شاید بعد ۵،۶ سال کم بشه که میتونی باتری رو تعویض کنی 

مثلا الان باتری ۱۳ شاید ۵،۶ تومن باشه و وقتی هم تعویضش کنی هیچی از قیمت گوشیت کم نمیشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵