2777
2789

اره ژن منو تو خوبه بچه هامون خوشگل و باهوشن بیا یکی دیگه بیارم 

گفتم دیگه حرفشو نزن 

دو تا داریم 

اخه روی چه منطقی سومی رو هم بیارم خسته ام کرده ی روز درمیون میگه 

در صورتی ک من بابتتولد دخترم دومی عین سگ پشیمونم 

حالم داره از بچه داری بهم میخوره تایم روز واسه خودم کمه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

دوتا بنظرم بسه خدا حفظشون کنه براتون 

ولی واقعا مردا نمیفهمن بارداری زایمان و بچه داری چقدر زنا رو پیر میکنه بفکر خودخواهی خودشونن 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایودی مسی بذار میگن از هورمونی ها بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

برای مردا که کاری نداره دردسر اصلی برای مادره

آره ای یو دی عالیه من 8 ساله دارم راضیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهرتوببر روانشناس بهتره با اون ژن خوبش ده تادیگم‌میخواد اعتمادبه نفسش بالاست

هر چی میگم اخه دلیل منطقی بیار 

بخدا من خودم مشکل اعصاب دارم اصلا حوصله بچه داری ندارم 

برای مردا که کاری نداره دردسر اصلی برای مادرهآره ای یو دی عالیه من 8 ساله دارم راضیم

بعدش میتونیم ورزش سنگین انجام بدیم؟ 

رفتار شوهرت چقدر شبیه بابای منههه ، مامانمو دیوونه کرد دیگ چهارمی رو اوردن 😂😂😂

من عمرا بزارم 

سفت و سخت جلوگیری داریم 

ولی اگه خدایی نکرده حامله بشم سریع سقط

بعدش میتونیم ورزش سنگین انجام بدیم؟

چند ماه اول نه بعدش آره موردی نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من عمرا بزارم سفت و سخت جلوگیری داریم ولی اگه خدایی نکرده حامله بشم سریع سقط

حرف سقطو نزن ، قتله 

جلوگیری بکن سخت و سفت ، ولی اگ بچه شد دیگ سقط نکنیااا که با قتل ادم بزرگ هیچ فرقی نداره

خدایا بسهه دیگهههه ...

دوتا بنظرم بسه خدا حفظشون کنه براتون ولی واقعا مردا نمیفهمن بارداری زایمان و بچه داری چقدر زنا رو پی ...

خصوصا منه بدبخت ک کمکی نداشتم 

انقد حاملگی هام سخت بود خصوصا دخترم یکی نبود بیاد ی لیوان اب ب من بده خیلی تنهایی کشیدم یادم میاد بغضم میگیره

کسی که عفونت داشته باشه چی

نمیدونم گلم ولی فک کنم اول باید درمان بشی بعد بذاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40