2777
2789
عنوان

پسری که اینطور میگه چه وایبی میده

146 بازدید | 13 پست

میگه محجبه دوست داره چادری مانتویی ولی براش فرق نداره خودش هم اهل واجباته 

ولی بعد سه چهار جلسه آشنایی میگه یک جلسه هم باید در مورد مسائل جنسی حرف بزنیم ( نه که درخواست انجامش رو داشته باشه مثلا طبع و اینا رو بپرسیم) 

بعد بیرون همو می دیدیم میگفت بی آرایشت خیلی خوشگله الان که میاد خونه حرف بزنیم ( خواستگاری رسمی اومدن قبلش) میگه دوست دارم با آرایشت رو ببینم 

این آدم منو برای رفع نیاز جنسیش نمیخواد؟ 

البته همین دو مورد بوده از آینده و چیزای دیگه هم حرف میزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفای درستی نمیزنه اونم خواستگاری سنتیه ..فکر کن از الان گیر بهت ازدواج کنی مدام گیر میده روسریت چرا عقبه جلوعه چرا آرایش داری این چیزی هم که گفته کلا منتفی باشه برات 

سلام عزیزم 

نمیدونم 

من و همسرم تو سن بالا و به صورت معرف باهم آشنا شدیم.

۴ جلسه قبل از خواستگاری رسمی باهم داشتیم و بعد از خواستگاری رسمی هم حدودا هر روز همدیگر را میدیدیم.

همزمان که جلسات مشاوره قبل از ازدواج میرفتیم دیگه رومون باز شد و در این موردها صحبت کردیم.

فکر کنم از اول آشنایی تا این صحبت ها ۸ جلسه گذشته بود که همسرم سر صحبت را باز کرد ولی من مقاومت میکردم و جواب نمیدادم و فقط شنونده بودم و وقتی به مشاوره گفتم ، گفت ایرادی نداره اگه از لحاظ های دیگه قبولش داری در این مورد هم باید صحبت کنید .

منم یه روز مادر میشم😍😊

بگو با هماهنگی مشاور حرف بزنیم بهتره و تو تا جایی ک‌میتونی حرفای جنسیشو بپیچون شاید داره امتحانت میک ...

آفرین 

یه چیز یادم اومد 

همسرم چون تو پیام ها هم در این رابطه ازم سوال میکرد 

مشاوره به هم گفت جواب بده تا اگه خدایی نکرده اختلال شخصیتی چیزی داشت مشخص بشه . بعد گفت اگه ازدواج صورت نگرفت و خواست از پیام هات سواستفاده کنه به خانواده بگو بیان پیش من و بهشون میگم که به خاطر تشخیص این کار انجام شده.

منم یه روز مادر میشم😍😊

آفرین یه چیز یادم اومد همسرم چون تو پیام ها هم در این رابطه ازم سوال میکرد مشاوره به هم گفت جواب بده ...

والاااا بحث آبرو و خونواده اس 

الکی ک نیس از هول حلیم بیوفته توو دیگ

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸