2777
2789
عنوان

زندایی🐍

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 45 پست

منم یه زنداییی بدجنس هستم 😅

خانواده همسرم و خواهر سوهرام مدام توقع مهمونی هفتگی از من داشتن و انتظار داشتن در خونه و باغ هنیشه باز باشه بدون توقع ووبدون انتظارررر و با هزینه ی خودمون ..

همسرم همین جوری خودشیفته و در اختیار خانواده بود ۲۴. ساعته! 

از خرید لباس و طلا برای من به شدت ناراحت می شدن ...

و فقط می گفتن خواهرا و مادر مهم هست زن مهم نیست !

من یه زندایی بد هستم بچه های خواهر شوهرا رو خیلی دوست داشتم و دارم ولی توقع داشتن هر وقت دلشون خواست بیان و چند شب بمونن! 

من زندایی بسیار بدی هستم چون قانون گذاشتم برای این بی درپیکر ! 

منم یه زندایی ووعروس بدی هستم باغ محل تفریح اقوام رو فروختم و بعد سالها صاحب خونه شدیم !! 

ووهمه دشمن شدن که چرا بی اجازه ما باغ خودتون رو فروختید !!!

من زندایی و عروس بدی هستم جون دیگه امار زندگیم رو به خلنواده همسرم نمی دم و همسرمم هم نمی گه !

من همسر و عروس و زندایی بسیار بدی هستم چون گفتم قبل از امدن از موبایل برای تماس گرفتن و خبر دادن استفاده کتیدد!

من‌عروس بدی هستم و به عقیده خودسون باعث جدایی خواهر و برادر شدم 😅 چون همسرم مشعول کار شده و ۲۴ ساعته نمی تونه در اختیار و راننده شخصی خواهرا و مادر باشه!

من زندایی بسیار بدی هستم چون خونه من دیگه شهر بازی  بچه های بقیه نیست !

من عروس بدی هستم که بعد ۱۷ سال یه تدکر به بقیه دادم و خییلی بهشون برخورد !

من عروس ووزندایی بدی هستم جون همسرم به زندکیش جسبیده و الان می بینه که زندکی خودش سالها شهر بازی بقیه بوده و اللن چیزی ندارا ولی بقیه میلیاردها تومن املاک و پول و طلا دارن !!!!و الان هیچ. کس حتی ۱ هزار کمکش نمیکنه!

من عروس بدی هستم چون سالها قناعت کردم و حرفی نزدم ته کسی نارلحت نشه ولی امسال جونم دیگه به لبم رسید !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عدد زندایی هستم خدایی دخترای خواهر شوهرم هر جا بخان برن زنگ میزنن ک زندایی شما نمیاید ،منم واقعا دوسشون دارم  مثل دختر خودمن

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
الان آنقدر زندگی سخت شده نباید از کسی انتظار داشتمثلا خواهرشوهر توقع کادوی میلیونی واسه زایمان از شو ...

ما برا خودمون نداریم ولی برا بابابزدگ و مامانبزرگم داریم 

وقتی داییام دار و ندارشون از پدر بزرگمه الان ک پدربزرگم سنش بالا رفته نباید کمک حالشون باشن؟

الان آنقدر زندگی سخت شده نباید از کسی انتظار داشتمثلا خواهرشوهر توقع کادوی میلیونی واسه زایمان از شو ...

اره بعدم میگن زنش اجازه نداد و نزاشت و میندازن تقصیر تو ، فکر میکنن چون شوهرت پسرشونه دیگه باید تا آخر عمرش برای اونا خودشو وقف کنه نمیفهمن دیگه یک خانواده جدید داره و الویت داره ، بعد همینا اجازه نمیدن شوهرای خودشون یک سر به مادر و خواهر خودش بزنه 

منم یه زنداییی بدجنس هستم 😅خانواده همسرم و خواهر سوهرام مدام توقع مهمونی هفتگی از من داشتن و انتظار ...

آخ دمت گرم پر توقع های زندگی خراب کن ، بعد همینا خودشون اجازه نمیدن شوهراشون یک سر به مادر و خواهر خودش بزنه 

منم یه زنداییی بدجنس هستم 😅خانواده همسرم و خواهر سوهرام مدام توقع مهمونی هفتگی از من داشتن و انتظار ...

نه من واقعا اینجا حق رو به تو میدم 

ولی مامان و خاله های من اینطور نیستن ب خدا دیدم داشتن ب داییم میگفتن به خانومت کمک کن تو بچه داری ، الان ک پول دستت اومده برو برا خانومت طلا بگیر 

بعد داییم رفته بود ی دستبند ۱۰ گرمی برا زنداییم گرفته بود 

رفتیم خونه داییم ، داییم بنده خدا با ذوق میگفت بیا نشون خواهرام بده بعد میگفت سبکه ولم کن چیو نشون بدم😐

یک عدد زندایی هستم خدایی دخترای خواهر شوهرم هر جا بخان برن زنگ میزنن ک زندایی شما نمیاید ،منم واقعا ...

خیلی دوست داشتم با زندایی و داییم همینقدر راحت باشم و روشون حساب باز کنم

نه من واقعا اینجا حق رو به تو میدم ولی مامان و خاله های من اینطور نیستن ب خدا دیدم داشتن ب داییم میگ ...

به یاد ندارم حتی یه تذکر به همسرم دادا باشن می گفتن فقط مادر!!!!!😐

حتی توحه و محبتی ندیدم هییچ هدیه ای هیچیییی!!

انگار از اول دشمنم شدن درحالی که من ساده لوح بودم 

می گفتن پسرمون بایدد۲۴ ساعته اینحا باشه که درواقع بود !

طلا و لباس می خریدم اونقدددر ناراحت می شدن ولی دیگه ننی گفتم و لبلس کهنه پیششون می پوشیدم 

باز حرفا تمومی نداشت چند ماهدپیش دیگه خسته شدم و همه چیز رو تموم کردم !

به یاد ندارم حتی یه تذکر به همسرم دادا باشن می گفتن فقط مادر!!!!!😐حتی توحه و محبتی ندیدم هییچ هدیه ...

کار خیلی خوبی کردی آینده خودتو همسرتو بچه هات قطعا مهمتره

کاش عروس ما بودی

به نظرم ربطی به خاله و زندایی و زن عمو و عمه بودن نداره بعضی آدمها ذاتشون این جوریه من خودم زندایی ن ...

موافقم 

ولی آخه الان همه ی زن عموهام بد نیستن یا همه خاله و...

ولی ب طرز عجیبی همه ی زنداییاپ و حتی زن پسرخاله هام بدن😐

موافقم ولی آخه الان همه ی زن عموهام بد نیستن یا همه خاله و...ولی ب طرز عجیبی همه ی زنداییاپ و حتی زن ...

من خودم زندایی هستم و خدا شاهده چون خودم فقط یه داداش دارم و عاشق رفت و آمدم خیلی در حقشون خوبی کردم خیلی ولی خیلی بدی دیدم و خیلی دلم شکسته دختر خواهر شوهرم و مثل خواهر نداشتم دوست دارم ولی خیلی دلم ازش شکسته

منظورم اینه که کلی نگی بهتره مثلا بگو زندایی های من خیلی بدن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز