منم یه زنداییی بدجنس هستم 😅
خانواده همسرم و خواهر سوهرام مدام توقع مهمونی هفتگی از من داشتن و انتظار داشتن در خونه و باغ هنیشه باز باشه بدون توقع ووبدون انتظارررر و با هزینه ی خودمون ..
همسرم همین جوری خودشیفته و در اختیار خانواده بود ۲۴. ساعته!
از خرید لباس و طلا برای من به شدت ناراحت می شدن ...
و فقط می گفتن خواهرا و مادر مهم هست زن مهم نیست !
من یه زندایی بد هستم بچه های خواهر شوهرا رو خیلی دوست داشتم و دارم ولی توقع داشتن هر وقت دلشون خواست بیان و چند شب بمونن!
من زندایی بسیار بدی هستم چون قانون گذاشتم برای این بی درپیکر !
منم یه زندایی ووعروس بدی هستم باغ محل تفریح اقوام رو فروختم و بعد سالها صاحب خونه شدیم !!
ووهمه دشمن شدن که چرا بی اجازه ما باغ خودتون رو فروختید !!!
من زندایی و عروس بدی هستم جون دیگه امار زندگیم رو به خلنواده همسرم نمی دم و همسرمم هم نمی گه !
من همسر و عروس و زندایی بسیار بدی هستم چون گفتم قبل از امدن از موبایل برای تماس گرفتن و خبر دادن استفاده کتیدد!
منعروس بدی هستم و به عقیده خودسون باعث جدایی خواهر و برادر شدم 😅 چون همسرم مشعول کار شده و ۲۴ ساعته نمی تونه در اختیار و راننده شخصی خواهرا و مادر باشه!
من زندایی بسیار بدی هستم چون خونه من دیگه شهر بازی بچه های بقیه نیست !
من عروس بدی هستم که بعد ۱۷ سال یه تدکر به بقیه دادم و خییلی بهشون برخورد !
من عروس ووزندایی بدی هستم جون همسرم به زندکیش جسبیده و الان می بینه که زندکی خودش سالها شهر بازی بقیه بوده و اللن چیزی ندارا ولی بقیه میلیاردها تومن املاک و پول و طلا دارن !!!!و الان هیچ. کس حتی ۱ هزار کمکش نمیکنه!
من عروس بدی هستم چون سالها قناعت کردم و حرفی نزدم ته کسی نارلحت نشه ولی امسال جونم دیگه به لبم رسید !!!