2777
2789
عنوان

تفاهم سر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=402998375]مطمئنی؟ یکی از اقوام با یه بچه سه ساله بچه به فرزندی گرفتن[/QUOحتما از پرورشگاه نگرفته.بعضی پرستارا وقتی مادر بچه رو نمیخواد قبلی که بچه برسه به بهزیستی بچه رو یواشکی میدن به خانواده ها.وگرنه دولت خیلی سختگیری میکنه واسه بچه دادن .خواهرم تو بهزیستی هست میدونم که میگم

مابعد ۸ سالااوردیم من نمیخواستم

بعد چن سال زندگیت یکنواخت میشه تقریبا ک ب اینش کارندارم ولی دوس داری مادرشی..نمیدونم چرا ولی توما زناانگار این حس هست برای من دیرتر ازبقیه این نیاز روتوخودم دیدم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه برا یساعت دوساعت خوبه

ببین بچه خودت ک میاد میفهمی زندگی یعنی چی .. بچه غریبه رونگاه میکنی اره ولی اون حسی که بچه توشکم خودت بوجود میاد وقتی کاراش ازهمون نوزادی قیافش ترکیب خودت وشوهرته عین معجزه اس ..یعنی یکی ازچیزاییه که اگه یکی خودشو محروم کنه ضرر کرده تواین دنیا.ولی یکیش خوبه فقط همینکه مادر بودن روتجربه کنی و..تعجبم چراچنتا بچه میارن 

بچه من الان ۳ ماهشه انقدر شبا دلم براش تنگ میشه میارمش بغل خودم بوسش میکنم  بااینکه این ریسکو ب جون میخرم ک بیدارشه و..باز مزارمش توگهواره 😆🥰

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.