2777
2789
عنوان

خودت فقطط آدم درست زندگیتی🫠❤️

107 بازدید | 10 پست

چقدر شجاعین؟

بنظرتون شجاع بودن ینی چی اصلا؟

اینکه از ی ارتفاع خیلی بلند بتونی پایین و نگاه کنی و نترسی؟

یا بتونی اسب سوار شی؟

یا بتونی شنا کنی؟

یا اینکه بتونی از صفر صفر و حتی خیلییی کمتر از صفر دوباره شروع کنی؟

ریسک کنی؟

یا اونجایی که ازت انتظار دارن جوری رفتار کنی که همیشه میکنی و جوری که دلت میخواد رفتار کنی؟

شجاع بودن و تو چی میبینی؟

تعریفت از شجاعت مربوط میشه به کارایی که انجام میدی تصمیماتی ک میگیری 

میبینی هر کی ی تعرفی داره واسه شجاعت ی تعریفی داره واسه زیبایی هر کی با چشمای خودش دنیا رو میبینه 

با چشمای خودش عاشق میشه متنفر میشه میره و میمونه

پسسس بدونیم که هر کی هررر چیی ک میگه در واقع داره خودشو تعریف می‌کنهه 

اگه کسی زحماتتون نمیبینه نگران نباشین ناراحت نشین چون که اون تو دنیای شما نیست که.. فقط شمایید که باید به خودتون افتخار کنین بقیه تلاش میکنن که بتونن اینجور باشن اونم با قلبشون بهتون حس خوب بدن.. ولییی در نهایت فقط و فقط شمایید که بایدد تعریف کنید خودتون و به خودتون!🫠

شب خوش🥲🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شجاع بودن رو اونجایی میبینم که پارسال حالم از الان خیلی بدتر بود و خیلی ضعیف بودم درصورتی که پارسال ...

دقیقا هر کی داستان زندگی خودشو داره 

مثلا اینکه انسانا فقط میخان بگن درد من بزرگ تره و درد تو کمتر از منه واقعن اشتباهه.. چون خدا به اندازه توان هر کسی بهش درد و درمون میده 

هر کی تو دنیای خودش سختی های خودشو میکشه🤝

خوشحالم واست عزیزم ایشالا همیشه خنده رو لبات باشهههه 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیقا هر کی داستان زندگی خودشو داره مثلا اینکه انسانا فقط میخان بگن درد من بزرگ تره و درد تو کمتر از ...

والا منم حالم زیاد خوب نیست امشبم دلمو زدم به دریا و یسری چیزا گفتم به اکسم منتظر جوابشم و یکم فکر کردم من مجبورم به زندگی کردن پس چرا سخت بگیرم به خودم؟ اسون میگیرم و شاد میشم که دنیا هم خوشش بیاد 

والا منم حالم زیاد خوب نیست امشبم دلمو زدم به دریا و یسری چیزا گفتم به اکسم منتظر جوابشم و یکم فکر ک ...

میفهمم🫠❤️‍

وقتی خیلیی سنم کم بود عاشق یه پسری شده بودم.. با اینکه میدونستم بعدش چی میشه بهش گفتم.. بعدش خیلی چیزای بدی شد حس ناخواسته شدن و تجربه کردم ابروم رفت.. خیلی چیزای دیگه..  که فقططط دلم واسه اون ورژن میسوزه 

دیگه اون من مرد و از جایی که افتادم بلند شدم🫠 

زندگیم اولاش واقعنن خوب نبود هنوزم کلییی سختی دارم شاید از بیرون راحت بیاد ولییی خیلی روم تاثیرات به شدت بدی گذاشت.. 

بعدشم تنها رفیق صمیمیم که مثل چی بهش وابسته بودم و حتی تصور اینکه بدون‌شک بتونم زندگی کنم و نمیشد کنم و خودم با کلی درد فاصله گرفتم 

ولیی رو دلم نموند هیچی.. پشیمونم نیستم  

هر کاری کردم تو زندگیم خوب کردم🫠😂❤️‍🩹 

مهم خودمونیم❤

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

میفهمم🫠❤️‍وقتی خیلیی سنم کم بود عاشق یه پسری شده بودم.. با اینکه میدونستم بعدش چی میشه بهش گفتم.. ب ...

دقیقا من اگه برگردمم همین کارهارو انجام میدم و اینکه من رابطم با این اقا لانگ بودش یهو یه روز گفت نمیشه و رفت خیلی زنگ زدم که چرا نشد اخر فهمیدم اقا خواسته منو بدبخت نکنه بعد هرشب به یه بهونه ای پیام میداد و زنگ میزد یهو یه روز طاقت نیاوردم گفتم بمون نرو هردومون عاشق همیم پس خرابش نکن اونم گفت باشه موند و خلاصه 

من دوسه روز که گذشت همش یاده رفتارای موقع رفتنش میوفتادم و یه دلیل میخواستم که ثابت کنه میمونه که بلاکش کردم اقا هم نه پیام داد نه زنگ زد 

بعد که از بلاکی درش اوردم پیام دادم امشب یسری حرف زدیم گفت خیلی بدی که ول کردی رفتی خوب انتقامتو گرفتی گفتم بخاطر انتقام نبوده رفتم تصویری ببینمش خوابید توی تصویری بعد پیام دادم که بمون نرو الانم منتظر جوابشم😕🙂