2777
2789

به عالم گر تهی دستی به درگاه رضا رو کن 🤲🏻

که از این در هیچ کس با دست خالی بر نمیگردد 💕

میسر گر نشد لطفش برو خود را ملامت کن ☕️

که کم لطفی ز اولاد علی باور نمیگردد 🍃

کسی که ضامن آهو شود وقت گرفتاری 🪽

یقینا زائرش بی بهره از این در نمیگردد 🕖

امام رضا ... دلتنگ حرمتم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

امام رضا جانم برام دعاکن❤️

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

وااای یادمه یه روز جلو حرم واستاده بودم تاپیکت رو دیدم یادم نیست دقیق چی بود ولی فک کنم التماس دعا گفته بودی و گفتم برات دعا میکنم.که با یکی اشتباهت گرفتم اگر یادت باشه؟؟؟😆😆

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای یادمه یه روز جلو حرم واستاده بودم تاپیکت رو دیدم یادم نیست دقیق چی بود ولی فک کنم التماس دعا گ ...

عع جدی؟؟😂💗 وای نه یادم نیست ولی تو این سایت این اتفاق زیاد افتاده برام تاپیک زدم بچه ها خیلی لطف داشتن حرم بودن دعا کردن

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم همین طور، ان شاالله قسمت همه ی اونایی ک دلشون امام رضا رو میخواد بشه برن زیارت!

انشالله عزیزم 

عع جدی؟؟😂💗 وای نه یادم نیست ولی تو این سایت این اتفاق زیاد افتاده برام تاپیک زدم بچه ها خیلی لطف د ...

بهت گفته بودم برو اول قلبتو پاک کن🤣🤣🤣🤣..

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

بهت گفته بودم برو اول قلبتو پاک کن🤣🤣🤣🤣..

اها یادم اومد😂