2777
2789
عنوان

این اقا با این شرایط رو قبول می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕💔ینی به ادعای عاشقیش شک کنم؟

صد درصد 

اون با چرتکه و حساب کتاب عاشق شده نه با دلش 

اینو وقتی جاپاشو تو زندگی سفت کرد و توقعات مالیش شروع شد میفهمی 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگر ادعاش واقعی باشه با شرایطش کنار میاین؟

چجور ی مطمئن میشی واقعی هست یانه؟؟؟

تا سالیان سال تو موقعیت های مختلف باهاش زندگی نکنی نمیفهمی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

صد درصد اون با چرتکه و حساب کتاب عاشق شده نه با دلش اینو وقتی جاپاشو تو زندگی سفت کرد و توقعات مالیش ...

نمیشه خیلی قطعی گف با حساب کتاب عاشق شده ولی😕

اگه میشد قطعی همچین نتیجه ای گرفت که خوب بود

بله انسانیت اصل ماجراس میخوای بمونی یکی بیاد مثه خودتون پولدار ولی شارلاتان؟؟؟بخت خوب فقططططط ۱ بااا ...

درسته منم طرز فکرم مثل شماس

ولی خب دلم قرص نیست بعضی وقتا این افکار میاد به ذهنم شاید بخاطر پول خانواده امده باشه جلو و ادعای عاشق پیشگیش الکی باشه😕💔

نمیشه خیلی قطعی گف با حساب کتاب عاشق شده ولی😕اگه میشد قطعی همچین نتیجه ای گرفت که خوب بود

شما هنوز پسرارو و نشناختی 😂

و این زندگی و ازدواج برای شما ریسک بزرگ و تاوان سختی خواهد داشت از همه نظر آسیب میبینین 

من تاحالا ندیدم مردی با بالاتر از خودش ازدواج کنه و دستش تو جیب خودش باشه ....اکثرا دستشون تو جیب خانواده همسره..دوماد سرخانه آن

تازه از قبل خانواده دختر به پول رسیدن احتمال خیانتشون بالاس

درسته منم طرز فکرم مثل شماسولی خب دلم قرص نیست بعضی وقتا این افکار میاد به ذهنم شاید بخاطر پول خانوا ...

من ک گفتم باهاش برو بیا معلوم میشه 

فقط خداس ک در درون ماس و از دل ما خبر داره 

از ته دل از خدا بخواه این آدم رو بهت بشناسونه 

سر نماز صبح حتما دعا کن و ازش بخواه ازت دریغ نمیکنه 

شما هنوز پسرارو و نشناختی 😂و این زندگی و ازدواج برای شما ریسک بزرگ و تاوان سختی خواهد داشت از همه ن ...

ینی بیخیال این مورد بشم؟😕

مدتی باهم دوست بودیم هنوزم دوستیم اما دودلم که ادامه بدم یا نه

من ک گفتم باهاش برو بیا معلوم میشه فقط خداس ک در درون ماس و از دل ما خبر داره از ته دل از خدا بخواه ...

حتما...

خیلی از خدا خواستم راه درست رو نشونم بده...🥲🤍

حتما...خیلی از خدا خواستم راه درست رو نشونم بده...🥲🤍

البته باید ب دلت هم بشینه بالاخره میخوای کنارش زندگی کنی 

رخت و لباس نیس ک نخواستی دلتو زد رد کنی بره 

تصمیم مهمیه 

انشالا سفید بخت بشی و بمونی تا ابد 

بله انسانیت اصل ماجراس میخوای بمونی یکی بیاد مثه خودتون پولدار ولی شارلاتان؟؟؟بخت خوب فقططططط ۱ بااا ...

چجور میشه انسانیت ا دمارو در نگاه های اول یا صرفا د ر ارتباط و دوستی و آشنایی فهمید؟!!

متاسفانه این مسئله چیزی هست که نیاره سالیان سال زندگی کنی در موقعیت های سخت قراربگیری!

پس نگاه اول همون باید سطح اجتماعی مالی و...باشه 

نمی دونم چه اصراری دارین بگین هرکی پول نداره انسانه و هرکی پولداره آدم بدیه و  انسانیت نداره!!!

این آقا مطمئنا چرتکه انداخته برای اموال این خانم  و خانوادش بخاطر پول اومده جلو اگه واقعا انسانیت داشت می‌رفت سراغ هم سطح خودش دنبال مال مفته

چجور با قاطعیت درباره انسانیت داشتن کسی که نمی‌شناسین بدون دلیل حرف میزنین 

ولی اگه من ادعایی کزدم برای حرفم دلیل داشتم