2821
2789
عنوان

عمل بینی

74 بازدید | 12 پست

من وقتی کلاس سوم بودم از پله افتادم بینیم شکسته استخونش ولی همون موقع نه گچ گرفتم نه کاری براش کردم 

با مرور زمان پف بینیم بد شد گوشتی شد اون روز هم بینی‌م توی باشگاه ضربه دید درد میکرد دقیقا جایی ک شکسته بود

خواستم بپرسم از چه سنی میشه عمل کرد؟شنیدم ۱۶سالگی به بعد مجازه درسته؟

ولی فقط خودمون میدونیم توی دلمون بلیط کی بیشتر می ارزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا ۱۸ اینکارو نکن چون سن پایین تر بینی هی تغییر پیدا میکنه سایزش

الان ۱۵سالمه ینی تا ۱۸ امکان زیاد یا کم شدنش هست؟

الان ۱۵سالمه ینی تا ۱۸ امکان زیاد یا کم شدنش هست؟

اره بابا ها وایسا تا۱۸ بنظرم تا سکل دماغت کامل شه سایزش هی تغییر نکنه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

الان دیگه ۱۶ هم خیلیا عمل میکنن البته دکترایی که به اندازه کابی سرشناس باشن عمل نمیکنن پیش کی میخوای بری؟

من خودمم انحراف داشتم ۲ سال پیش با بهزاد شهرجردی عمل کردم خیلی راضیم هم تنفس هم ظاهر

الان دیگه ۱۶ هم خیلیا عمل میکنن البته دکترایی که به اندازه کابی سرشناس باشن عمل نمیکنن پیش کی میخوای ...

هنوز نمیدونم پیش کی ولی هرکی باشه کارش خوب باشه

آدرس دکتری که گفتین کجاست؟

ببین عزیزم تا ۱۸ سالگی وایسا اخه ساختار بینیت بازم شکل میگیره و عوض میشه اگه تا اون موقع خوب نشد یا بازم رضایت نداشتی یه سر به دکتر محمد ابراهیمی بزن من خودم ۱۸سالم بود عمل کردم پیششون خیلی خوبه الان ۲ سال میشه راضی راضی بودم

2790
2823
2791
2779
2792