2777
2789
عنوان

کسی تاحالا سینه چپش تیر کشیده

70 بازدید | 15 پست

چکار کردین خوب شدین

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من ماه قبل اینجوری شدم یه هفته قبل پریود 

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کجای سینت هست ؟ ممکنه غدد لنفاویت باشه . ممکنه کیست داشته باشی . ممکنه تغییرات هورمونی باشه . باردار باشی . یک هفته صبر کن بهتر نشدی دکتر برو 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجای سینت هست ؟ ممکنه غدد لنفاویت باشه . ممکنه کیست داشته باشی . ممکنه تغییرات هورمونی باشه . باردار ...

دست میزنم درد میگیره .مجردم

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من ازموقعی که دختربچه بودم  تا پارسال که ۱۵سال بود همین دردو داشتم .پارسال دلموزدم به دریارفتم دکترگفت ناراحتی قلبی داری قرص پروپرانول دادخوب شدم رفت اونم قرصامونصف هم نکردم بعدش سعی کردم زیاد حرصوجوش نخورم الانم اگه عصبی بشم یا حرص جوش بخورم بازدردمیگیره البته اینم بگم پارسال دردبه اوجش رسید مثلاسمت چپم کلاشل میشد یا زبونم میگرفت لال میشدم 

من ازموقعی که دختربچه بودم تا پارسال که ۱۵سال بود همین دردو داشتم .پارسال دلموزدم به دریارفتم دکترگ ...

چطوری فهمیدی ناراحتی قلبی داری

چطوری فهمیدی ناراحتی قلبی داری

خودم میدونستم دارم چون زیادغم داشتم ،دکترهم نوارقلب گرفت سالم بود براش توضیح دادم چطوری تیرمیکشه که نمیتونم تکون بخورم یا نفسم میگیره شوهرمم گفت زیادغصه میخوره دکترازاین حرفام فهمید

خب کیست ممکنه باشه . غدد لنفاوی . تغییرات هورمونی قبل پریود

چون دست چپم درد میگیره اکو نوارد دادم مشکلی نداش

خودم میدونستم دارم چون زیادغم داشتم ،دکترهم نوارقلب گرفت سالم بود براش توضیح دادم چطوری تیرمیکشه که ...

عیزم مگ ب حرفه باید تو اکو مشخث بشه 

نخواستم برم اکو اون موقع یه تومن خرجش میشد پول نداشتیم ولی دکترباتجربه ای بود

برو بابا الکی قرص نخور 

برو بابا الکی قرص نخور

گلم گفتم که خیلی کم قرص خوردم تقریبا دوبسته هم تکمیل نخوردم کامل خوب شدم البته خودمم سعی میکنم الکی ناراحت نشم خودخوری نمیکنم روحیموشادنگه میدارم سعی میکنم مثبت فکرکنم شکرگذاری میکنم ایناکلا کمکم میکنن 

گلم گفتم که خیلی کم قرص خوردم تقریبا دوبسته هم تکمیل نخوردم کامل خوب شدم البته خودمم سعی میکنم الکی ...

من اللن چیکار کنم تیر میکشه