2777
2789
عنوان

اخر زمان چی میشه

152 بازدید | 17 پست

کسی میدونه؟راسته همهههه میمیرن؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی انسان یه روزی میمیره حتی مرگ شامل گیاهان و جانواران میشه 

خورشید هم یه ستاره هست، ستاره ها هم میمیرن پس کره زمین هم یه زمانی میمیره و نابود میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

همین که داریم بهش نزدیک می شبم ، گرانی و تورم ، جنگهای ناگهانی ، اتفاق هایی ناگهانی مثل سیل وزلزله و اتش سوزی   ، قحطی ، دیگه همه چی داره برامون باور پذیر میشه ، ظلم وفساد و هرزگی ، تا جایی که جهان خسته بشه به جنگ واشوب کشیده بشه بقیش هم خدا می دونه 

لطفاً سر شبی من الان فکر میبرم دیوونه میشم😶‍🌫️🫣

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

به زودی اگر عمری باشه، زمان زیادی به ظهور امام زمان، و تمام کسایی که به مظلومین ظلم و کفر کردند و سنت های الهی تعییر دادند مجاز و تنبیه میشن. و خیلی ها هم به جایگاه های خودشون میرسن. 

وظیفه ما هم، باید خودمون از حیث اخلاق و رفتار ارتقا بدیم و به ابدیت فکر کنیم. 

پول و ماشین و تحصیلات خوبه اما ما این دنیا نیومدیم که اینکار ها انجام بدیم اومدیم که یک انسان درست باشیم و با هم دیگه زمینه ایجاد حکومت صالحان با رهبری امام زمان فراهم کنیم‌ 

با رهبران ایرانی مقتدرمون این حکومت پایه‌گذاری شده، و حالا باید ما ادامه بدیم و نقش خودمون پیدا کنیم. 

حتی شده در زمینه اسراف و مطالعه روزانه قرآن یا با ذکر صلوات و دعا برای سلامتی امام زمان.

همین که داریم بهش نزدیک می شبم ، گرانی و تورم ، جنگهای ناگهانی ، اتفاق هایی ناگهانی مثل سیل وزلزله و ...

عزیز تو مسیر های زندگی هم حوادث و طلاطم هایی هست، و باور کنید نیمی از این مشکلات به خاطر غربگراهایی است که میخوان افسار کشور به دست غرب بدند و نیمی دیگر هم جاهلان و احمق هایی است که دنبال رو اینها میرن و چشم و گوششون شده اینها.‌ 

شما در جایگاه شغلی و خانه داری اگر نقش درست انجام دادی و از حق ارباب رجوع، همسرت، فرزندان به لحاظ مالی، عاطفی، زمانی، نزدی و کم نکردی، این پازل خوبی برای بقیه چیده میشه. 

به شخصه من خودم مدتی است که خیلی سعی میکنم خودم متناسب با شرایطم تطبیق بدم و راه درست انتخاب کنم نه براساس خبرهای زرد مجازی .‌انشالله موفق باشم.

سلام

اون که شما میگی، وقتیه که قیامت برپا میشه.

برای ظهور امام زمان(عج) نیست

امام قیام میکنند و ظالمین رو نابود میکنند

و حکومت بر پا میکنند 

و اتفاقا زندگی اون وقته که معنا داره، کاش باشیم و ببینیم..

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

آخرالزمان ینی وقتیه که امام زمان ظهور میکنن 

و اون موقع آدما نمیمیرن از مرگ نجات پیدا میکنن 

و دوباره نه تنها مردم کشور ایران بلکه مردم همه کشورهای 

جهان باهم صلح میکنن و دیگه هیچ جنگی وجود نخواهد داشت همه با آرامش و در امنیت بسیار بالا باهم زندگی میکنن من شنیدم آنقدر امنیت بالا میره که یه زن تنها با کلی طلا و پول و جواهر میتونه پیاده بزنه به دل کویر.... 

نمیدونم تا چقد صحت داره ولی خب از یه آدم مطمئن شنیدم 

اونکه همه میمیرن آخر الزمان نیست عزیزم قیامته قیامت که بشه همه موجودات زنده چه تو این دنیا چه تو دنی ...

چ ترسناکککک

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آخرالزمان ینی وقتیه که امام زمان ظهور میکنن و اون موقع آدما نمیمیرن از مرگ نجات پیدا میکنن و دوباره ...

عجببب