2777
2789

عوارض بیهوشی عمومی بیشتره، ولی آخه میترسم اگه تو اتاق عمل متوجه باشم دارن چیکارم میکنن😐🤦‍♀️

برای بیهوشی موضعی بی حسی رو به دستم میزنن یا به کمر؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی حس میکنن حالا جوونید هم شاید بیهوش کنن نه هیچی نمیفهمید مادر منم زانوش رو عمل کرد با بی حسی کمر بع پایین هیچی متوجه نشده بود

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بی حس میکنن حالا جوونید هم شاید بیهوش کنن نه هیچی نمیفهمید مادر منم زانوش رو عمل کرد با بی حسی کمر ب ...

نمیدونم گلم یادم رفت از دکتر بپرسم، امشب رفته رو مغزم

میگم اگه هوشیار باشم و عمل انجام بشه خیلی استرس میگیرم اونجا😅

نمیدونم گلم یادم رفت از دکتر بپرسم، امشب رفته رو مغزممیگم اگه هوشیار باشم و عمل انجام بشه خیلی استرس ...

چون بی حس شدید متوجه نمیشید پرده هم میزنن که شما کاری که میکنن رو نبینی ولی فکر میکنم بیهوش کنن

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

آها کین باخ با بیهوشی عمومی انجام میشه فکر کردم سندروم تونل کارپ داری 😁

نه عزیزم همون کین باخ

نمیدونم از کجا اومد اصلا😅

جسارتا شما کادر درمان هستید گلم؟

من قبلا خیلی دستمو زیر چونه‌ام میذاشتم زمانی که درس میخوندم یا تو گوشی بودم کل فشار سرم رو دستم بود علت به وجود اومدن بیماری میتونه این باشه؟ 

بعد اینکه عمل سختیه؟🥲