2777
2789
عنوان

برای عمل مچ دست کامل بیهوش میکنن❓️یا فقط اون قسمتو❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 46 پست
کامل استخوان مچ دستم جدا شده بود،، احتیاج به پلاتین داشت عزیزم

الهی🥺ناراحت شدم گلم

ان شاءالله که الان حالتون بهتره

واسه منم گفت پلاتین احتیاج داره🥲

پلاتین تو دستتون موند؟ یا یه عمل دیگه انجام دادید پلاتینو دراوردید؟

چون بی حس شدید متوجه نمیشید پرده هم میزنن که شما کاری که میکنن رو نبینی ولی فکر میکنم بیهوش کنن

احساس میکنم اونجا اگه بیدار باشم، تصور میکنم دارن چیکار میکنن و حالم بد میشه😅

التماس دعا ان شاءالله خوب پیش بره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احساس میکنم اونجا اگه بیدار باشم، تصور میکنم دارن چیکار میکنن و حالم بد میشه😅التماس دعا ان شاءالله ...

به نظرم ریلکس باش مادر من بعد عمل زانوش از استرس فشار و تپش قلبش رفته بود بالا و رفت ای سیو یه روز 

نه دست بی حس و سنگین اصلا نمیفهمی چی به چیه حالا شاید هم کامل بیهوش شدی انشالله عالی پیش بره

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

به نظرم ریلکس باش مادر من بعد عمل زانوش از استرس فشار و تپش قلبش رفته بود بالا و رفت ای سیو یه روز ن ...

سعی میکنم آروم باشم

خداروشکر به خیر گذشته، سایه مادر مستدام🌹

توکل به خدا

ممنون بابت دعای خیرتون

سعی میکنم آروم باشمخداروشکر به خیر گذشته، سایه مادر مستدام🌹توکل به خداممنون بابت دعای خیرتون

حفظ آرامش خیلی مهم همه چی خوب پیش میره انشالله 

ممنونم 💖 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بله درستهخواهش میکنم عزیزدلممنون از شما که وقت گذاشتید🥰

کاری نکردم به امید رفع مشکلتون💖

چقدر شما خوش قلبید مرسی واقعا🥺💛🌹

💖خودتون خوبید که منم اینطور می‌بینید لطف دارید 

این بیماری علت نامشخصی داره ممکنه کار با سیستم یا کار زیاد باشه شاید هم ژنتیکی 

به هر حال بستگی به پیشرفت بیماری داره که چقدر پیشرفت کرده 

حین عمل ممکنه پلاتین گذاری انجام بشه و بعد از یکی دو هفته بعد از عمل گچ گیری انجام میشه ممکنه یک الی دو ماه داخل گچ بمونه 

الحمدلله رب العالمین ...
نه عزیزم همون کین باخنمیدونم از کجا اومد اصلا😅جسارتا شما کادر درمان هستید گلم؟من قبلا خیلی دستمو زی ...

علتش از اینایی که گفتی نیست شاید دردشو بیشتر کرده باشه 

الحمدلله رب العالمین ...
این بیماری علت نامشخصی داره ممکنه کار با سیستم یا کار زیاد باشه شاید هم ژنتیکی به هر حال بستگی به پی ...

ممنون‌ بابت توضیحاتتون عزیزم

آره دکتر گفت پلاتین لازم داره

توکل به خدا خیلی استرس کشیدم تا حالا، ان شاءالله نتیجه خوب باشه🥲