2777
2789

اخرم هیچی پیدا نکردم که بگم این خودشههه قراره تا اخر عمرم همینو بزنم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دنبال اون رنگ رژام که هیچ وقت نیس☹️

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

دست‌رو دلم نذاردیشب یه شیگلم خریدم امروز زدم سیاهی میزنه بجای صورتی عرررررررر

این رژی ک من میخوام یا صورتی چرک میشه یا نود نود من یه چی وسطش میخواااام

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

از بادی اسپلش نباید انتظار زیاد داشته باشی

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

کانسیلر فوراور ۵۲بادی اسپلش کلا به درد نمیخورهبه جاش مام شون زرد رنگ بزن.عطر خوب هم بگیر بزن

عه مام شون ک من صورتی میزنم زردش بهتره ینی؟

از بادی اسپلش نباید انتظار زیاد داشته باشی

چقدر امضات حرف دله دختر😔