imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 عنوان مزاحم تلفنی 87 بازدید | 18 پست خواب بودم یکی زنگ زده میگه دوست پسرتمخو پدرسگ قینیسردرد سگی گرفتم😐😐😐😐ول ام نمیکنه گوشیم سابیده شد انقدر زنگ زدهرجا ام میزنم هیچ اپی ندارم نمیفهمم کیهوای ملت روااانی شدن😐😐😑😑 لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم. 1404/09/12 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 36569 🤣🤣🤣 آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 7604 بذارش رد تماس .یاهم سایلنت کن گوشیتو یا امکانش برات فراهمه خطو خاموش کن
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 🤣🤣🤣 یه لحظه فکر کردم دارم خواب میبینم کراشمه زنگم زده😐🤣🤣 لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 بذارش رد تماس .یاهم سایلنت کن گوشیتو یا امکانش برات فراهمه خطو خاموش کن بلاکش کردم گوشیمم میوت بود منتهی وصل بود به ایرپادمیهو تو گوشم زنگ خورد پنج متر پریدم بالاالانم که زنگ میزنه نتم هی میپره لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 پدرسگ قینی 🤣🤣🤣🤣 خووو والا لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 7604 بلاکش کردم گوشیمم میوت بود منتهی وصل بود به ایرپادمیهو تو گوشم زنگ خورد پنج متر پریدم بالاالانم که ز ... معلوم نیس کدوم احمقیه شایدم آشناس
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 جرررر خدا از اسمون برات دوسپسر نازل کرده اره دیگه دید خیلی سینگلم هیچ حرکتی ام نمیزنم خودش دست به کار شد یکی بکنه تو پاچمون لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 7604 بلاکش کردم گوشیمم میوت بود منتهی وصل بود به ایرپادمیهو تو گوشم زنگ خورد پنج متر پریدم بالاالانم که ز ... ایر پاد همون هندزفری بی سی هاش
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 معلوم نیس کدوم احمقیه شایدم آشناس نمیدونم کدوم عوضیایهحیف بقیه خوابن صبح زنگ میزنم شورتشو پرچم میکنم لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
imfatii_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 702 تف بهش😂😂 تف مین روش لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.