2777
2789

خاهرشوهرتون بهتون بگه داداشم خریده خوردی چاق شدی چی میگین در جواب 

بحث وزن بود گفت باید رژیم بگیرم گفتم آره منم رژیمم گفت آره دیگ داداشم خریده خوردی چاق شدی 

حالا من وقتی عروس اینا شدم همین بودم فقط ۵ کیلو اضافه کردم شوهرم ک ۳۰ کیلو چاق شد

اون موقع ۲ سال بود عقد بودم 

کلا تیکه کنایه زیاد میگن یعنی عادی ترین حرفشونم توش طعنه و زخم زبون هست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار جوابشونو محکم بده، دوباره اگه تکرار کردن، محکم تر جواب بده. و هی، این روند رو ادامه بده. اگه خیلی ادامه دادن، داد بزن سرشون. من میگم. داد بزن بشینن سرجاشون. والا اعصابتو از سر راه نیاوردی که بریزی توی خودت چند سال غم باد بگیری. 

فقط در کمال ارامش لبخند ملیح بزن بدبختی اینجور ادمها اینه که از سوراخ پایینشون برای حرف زدن استفاده میکنن

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
بگو اره از بس خوشیم با هم دارم چاق میشم بهش با خنده بگو از اون قصابی ک بقیه استخون میخرن ما گوشت میخ ...

من حوصله ی با خنده جواب دادن ندارم به اینجور آدمای..... 

اونقدر با خنده جوابشونو دادم، خیلی موقع ها سکوت کردم. بعد مثل خوره به جونم افتاده بود حرفاشون. یه بار سرشون داد زدم سیکتیرشونو دادم تموم شد رفت. قوی باشین بابا. هرکس خودش باید احترام خودشو نگه داره. وقتی نگه نمیداره، بتوپین بهش. بعدش اونقدر سبک میشین بخدا 

فقط در کمال ارامش لبخند ملیح بزن بدبختی اینجور ادمها اینه که از سوراخ پایینشون برای حرف زدن استفاده ...

من جواب نمیدم 

کلا همین لبخند میزنم 

ولی تا مدتها حالم بده پ غصه میخورم 

همش میگم چرا آخه باید اینجوری بگن چرا باید ناراحتم کنن!

من جواب نمیدم ولی تا مدتها حالم بده پ غصه میخورم

چرا غصه بخوری

اخه بگن مگه چیزی ازت کم میشه؟

بیخیال بابا اتفاقا اونا هدفشون اینه غصه بخوری

نزار به هدفشون برسن

فکر کن چنتا ادم بی شخصیت دارن چرت و پرت میگت

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

چرا غصه بخوریاخه بگن مگه چیزی ازت کم میشه؟بیخیال بابا اتفاقا اونا هدفشون اینه غصه بخورینزار به هدفشو ...

اخه چرا یکی بائو عروس بگیره بعد بهش تیکه کنایه بزنه مگ عروس از سر نداری ازدواج کزده